Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Schrik je hier van zo sochtends vroeg?

Flipske(2020) schrijft:

Excuses als dat het geval is. Maar ik denk dat het bij jou wel goed zit en dat je een beetje bloot in je inbox best kan waarderen.

Ik ben Oriana overigens, Rotterdam 41 jaar en werk als Acquisiteur. Mijn seksleven kan je typeren als saai, weinig meegemaakt en eentonig.

Want geloof het of niet, ik heb nog nooit een man gepijpt of heb me anaal laten neuken....

Ik hoop dat ik bij jou terecht kan voor me "ontgroening" wat betreft deze seksuele handeling.

Kan dat?

Nu seksueel contact Flipske? Klik dan hier! Neem nu contact op met
Flipske !

10 Reacties

 • Morvan

  4 years ago

  Hoi Flipske,\n\nje hebt een king sdize bed, dus we hebben alle ruimte.\nZullen we elkaar dan ook eens alle hoeken van dat bed laten zien??\n\nLiefs, Morvan\n

 • Perr

  4 years ago

  Bel of app me maar 0681002257

 • John

  4 years ago

  Je mag mij wel lekker pijpen hoor

 • Raai

  4 years ago

  0685200804 bel me maar ik ga jou kapot neuken

 • John

  4 years ago

  app me maar op whatsapp als je een dag wilt afspreken ;)\n0684152672

 • Padje

  4 years ago

  Als je een keer wilt afspreken voor een sex/neuk date dan mail mij, [email protected] \nIk je uit of je druft ???

 • Wim de Groot

  4 years ago

  Hi Oriana, dat kan allemaal, ik ben wel wat ouder ( 58 ) heb alle dingen gedaan op sexgebied.\nDus wil je jezelf uitleven? Ben Woensdag en donderdag thuis, werk op oproep in de Beveiliging.\nGa altijd vrijdag middag van huis en ben ik altijd dinsdag middag / avond weer thuis.\nIk ben gescheiden, heb geen kinderen, wel wens, dus leef je uit, zou ik zeggen!!!!\nJij komt uit Rotterdam, ik uit Capelle aan den IJssel / Oostgaarde. Nog steeds interesse? Okay!!!!\nBeemsterhoek 85, 2905XE Capelle aan den IJssel. \nBereikbaar op 010-7867615 of 06-11453298 en mailen mag je naar [email protected]\nGroetjes, liefs en geils Wim de Groot. ( Heb ook Whatsapp, daar staat ook mijn profielfoto.)

 • Adam

  4 years ago

  Hallo flipske mail me maar dan komt het wel goed met ontgroening mail me maar op [email protected]

 • Ruben

  4 years ago

  Hoi baby App me maar 0646680072

 • bert

  4 years ago

  Lieve schat bel mij maar 0643454748

Plaats reactie

Flipske

Geilen met Flipske?

Druk dan hier voor contact!