Ben je geil genoeg om me te neuken?

Emma: "ja ik vraag het maar gewoon zo want al die eindeloze gesprekken ga ik dus mooi voor passen vanaf nu of niet, ja toch? ik wil gewoon neuken, zo moeilijk is dat toch niet?"

23     16 Lees meer!

Neem jij contact met mij op?

Roos: "Ik voel me de hele dag al zo ontzettend geil. Vanochtend heb ik mezelf in bed klaargevingerd voor ik naar werk ging, maar het gevoel is helemaal niet verminderd."

17     18 Lees meer!

Kan jij neuken zonder verliefd te worden?

Alicia: "Ik had van de week voor de 2e keer afgesproken met een gast van deze site en hij appt me net dat hij verliefd op me is!! WTF?!?!"

13     16 Lees meer!

ik ben niet in de uitverkoop hoor!

Melanie: "Ja zeg luister eens ik zit helemaal niet te wachten tot ik een keer wordt uitgekozen als laatste vrouw. als stuk vuil wat maar moet worden gebruikt omdat er niks beters beschikbaar is"

13     9 Lees meer!

Kom me kapot neuken en gebruiken?

Wendy: "Ik wil dat je me neukt, me vol en onderspuit en me achterlaat alsof ik een hoertje ben wat je 1x gebruikt. Ik wil jouw afval zijn. Jouw matras. Jouw cumbucket."

13     19 Lees meer!

Zo saai dat ik alleen aan neuken kan denken!

Sophia: "Pffff, verveel me helemaal kapot hier. Jij ook zo'n saaie maandag? Misschien dat wij daar samen nog verandering in kunnen brengen?? Ben je vrij de komende dagen?"

12     8 Lees meer!

Morgen op reis door het land. Bij jou afspreken daarna?

Jill: "Morgen op bezoek bij familie. Misschien dat ik daarna bij jou langs kan komen? En wij er samen een gezellige tijd van maken? Als ik ga reizen wil ik ook iets nuttigs doen ;)"

7     6 Lees meer!

Lekker samen stappen en daarna neuken?

Kimberly: "Lekker tegen je aan schuren, onze hete bezwete lichamen tegen elkaar! Hmmmm, voor mij bestaat er geen beter voorspel dan even lekker zwijmelen op de dansvloer."

17     10 Lees meer!

Ik trek de stoute schoenen aan

Tina: "Er bestaat een kleine kans dat je het helemaal niet op prijs stelt dat een vrouw jou benaderd ipv anders om, maar ik heb nu wel lang genoeg gewacht."

7     7 Lees meer!

Verlegen meid heeft geduldige man nodig

Nikkie: "Ik ben eigenlijk helemaal niet het type dat normaal op een man afstapt. Ik ben erg verlegen, kom niet vaak buiten en dat maakt mij tot een erg eenzaam persoon."

15     11 Lees meer!

Mijn man is zo onverschillig geworden

Meddie: "Niet dat je de plaats van mijn man moet innemen. Ik blijf heus wel bij hem, maar ik wil wel een keer neuken met een andere man!"

9     7 Lees meer!

Meisjesachtige MILF wil neuken! (Binnenkort)

Helena: "Gedroomd van seks laatst? Nou ik wel! Best heftig ook nog! In mijn droom werd ik lekker geneukt door - volgens mij - drie mannen of zo..."

19     17 Lees meer!

Wat vind jij van mijn vagina?

Mariek: "Ik kreeg laatst een afwijzing van een man die zegt me doodleuk dat hij vind dat mijn kut er niet uit ziet. Maar dat hoor ik zelden!"

22     13 Lees meer!

Ik ben niet klaar voor het burgerbestaan!

Scarlett: "Ik heb nog helemaal geen zin om rustig te worden. De meeste van mijn vriendinnen hebben inmiddels al een paar kinderen en klagen. Ik ben juist op zoek naar een nieuwe minnaar!"

19     14 Lees meer!

Samen iets eten? Laat me weten!

Zoe: "Heb je een minuutje voor me? Ik zou graag vanavond of morgenavond namelijk met je uit eten willen onder het mom van een eerste date"

3     4 Lees meer!

Maak jij mij gelukkig binnenkort?

Stephanie: "Kortstondig of voor de rest van mijn leven, dat maakt nu even niet uit!
Door me te neuken of met je leuke grapjes?"

5     4 Lees meer!

Haha, ik ben stiekem een beetje hypocriet.

Melanie: "Ik ben namelijk diƫtiste maar ik eet zelf eigenlijk alles wat los en vast zit. Maar goed, ik behoud mijn mooie lijntje omdat ik daarnaast gewoon goed sport"

5     6 Lees meer!

Springt de vonk bij ons over?

Erin: "Of wordt het een bliksemflits die ons allebei van onze sokken blaast? Heb jij zin om een wijntje met me te gaan drinken?"

10     12 Lees meer!

Heb actie (neuken!) nodig in het weekend!!

Rachel: "Kan je me niet komen oppikken ofzo? Dan bedenken we wat leuks. Of wil jij meteen neuken? Dat is wel vaker zo op dating sites merk ik. Nou, mij best!"

9     6 Lees meer!

Neuk jij met Aziatische meiden?

Jada: "Simpele vraag. Ik hoop dat het antwoord een volmondig JA is.
Zo ja, wil je het dan ook even laten weten?"

13     16 Lees meer!

Rood poesje zoekt gulzige kater om mee te neuken!

Lauren: "Wat zijn je plannen voor vandaag? Vanavond al iets afgesproken? Of morgen ergens? Denk je dat je een plekje vrij kan maken?"

12     6 Lees meer!

Uitnodiging: gratis nacht hotel en neuken!

Simone: "Ik wil je uitnodigen om een gratis nachtje door te brengen in ons hotel. Je kan dan gebruik maken van alle faciliteiten.. en mij."

13     14 Lees meer!

Alle soorten neuken vind ik geil :-)

Corine: "Ik ben echt een alleseter op het gebied van neuken. Je schotelt me iets geils voor en ik verorber het met smaak ;-) Waar hou jij het meeste van?"

14     14 Lees meer!

Helaas niet geneukt dit weekend....

Kira: "Heb jij zin om hiernaartoe te komen voor een fijne, anonieme neukpartij? Dat is namelijk echt wat ik graag doe. Noem het een fetisj..."

5     7 Lees meer!

Momenteel veel vrije tijd om te neuken....

MARISKA: "Ik doe hier een oproep voor een geile, spannende man omdat ik in de eerste plaats heel geil ben"

8     9 Lees meer!

Ik wil een nieuw slaafje neuken!

Cindy: "Spuit mijn tieten onder met je zaad, slaaf! Jij bent mijn slaaf! Ik ben jouw meesteres! Zo liggen de kaarten uitgespreid. Ik wil graag neuken met je onder die voorwaarde"

8     8 Lees meer!

Eenmalig lekker in een hotel neuken?

Jane: "Hoe zou je het vinden als ik een keer langs kom? Of jij bij mij? Of ergens in een hotel? Gewoon puur voor het neuken, niks meer en niks minder."

11     9 Lees meer!

Kom ik in aanmerking om met jou te neuken?

Silva: "Ik hou van neuken! Ik kan er zo van genieten. En als ik mijn hoogtepunt nader begin ik te kirren! Dat zei mijn ex altijd."

10     16 Lees meer!