Ben jij anders dan de mannen hier?

Jennifer: "Ik ben dus niet van de WHAM-BAM-THANK-YOU-MAM neuken. Maar lees mijn profiel en hopelijk zijn wij bijzonder geschikt voor elkaar."

13     9 Lees meer!

Durf je mij dit weekend te neuken?

Anouk: "Zoek jij nog een lekker wijf hier om te neuken? Ik denk ik vraag het maar gewoon even zonder poespas want ik ben geen fan van halfslachtig geklets."

4     12 Lees meer!

Ben ik te jong om te neuken?

Carla: "Ik hoop dat jij gewoon WEL wil afspreken en neuken! Zou je zin hebben om vanavond langs te komen voor een filmpje op mijn bank?"

14     26 Lees meer!

Mij neuken en je zaad in me spuiten?

Loreina: "Ik wil namelijk wel een kindje en ik wil me via deze weg sexy, geil en spannend laten bezwangeren door een geile man!"

13     14 Lees meer!

Datum, tijd en locatie om te neuken?

Karin: "Ik hoef jou als man vast niet uit te leggen wat ik van je wil toch?? We zitten op een site om gratis te neuken! Kan mij ook niet snel genoeg hoor!"

6     13 Lees meer!

Laat je me elke hoek zien?

Naomi: "Ik heb nu een nieuw huisje in mijn eentje!! Vraagje he: ik ken mijn huis nog niet zo goed, zou jij mij elk hoekje willen laten zien dit weekend? ;)"

8     6 Lees meer!

Ik wil een affaire die alleen bestaat uit neuken

Joyce: "Ik heb een goed huwelijk en het geheim is elkaar uitstapjes gunnen. Mijn uitstapjes beginnen nu, hopelijk met jou. Ik wil een affaire die alleen bestaat uit neuken...."

11     14 Lees meer!

Behoefte aan lekker hard neuken!

Nicolette: "De hele dag conferenties en in de avond4zit ik dan alleen op mijn hotelkamer een beetje aan mijn kutje te voelen... ik heb behoefte aan lekker hard neuken!"

23     12 Lees meer!

Dit weekend niks gepland. Dus, neuken?

Marlene: "Ben niet de meest fotogenieke persoon van deze site denk ik. :) Ik zie er in het echt veel leuker uit hoor, dat beloof ik je!!"

10     4 Lees meer!

Komt neuken jou uit morgen?

Saskia: "Zou je met mij willen optrekken de rest van het weekend? Ik zie dat wel zitten hoor.. jou op een intieme wijze leren kennen."

10     15 Lees meer!

Neuken met een maatje meer?

Tanya: "Ik zit thuis achter mijn laptopje serietjes te kijken maar ik zou eigenlijk veel liever iets anders aan het doen zijn als ik eerlijk ben."

13     8 Lees meer!

Ik raak er nu al helemaal opgewonden van!

Meike: "In theorie zouden wij binnen 15 minuten al met elkaar kunnen liggen wippen! Misschien zelfs al een orgasme!"

19     15 Lees meer!

Mooiste kontje van de site?

Roche: "Eerlijk he, heb je op deze site al betere billen gezien dan de mijne? Denk het niet, er zijn niet veel donkere vrouwen hier.. en die hebben toch de beste kontjes."

26     21 Lees meer!

Overvallen door een geile behoefte om te neuken

Liva: "Lijkt me best heftig! Als je naar mij toe kon komen! Maar als je wil geef ik de voorkeur aan direct lichamelijk contact!"

16     11 Lees meer!

Het wordt toch maar eens tijd....?

Iris: "Ik heb nog nooit van mijn leven een langere relatie gehad en daar begin ik nu wel spijt van te krijgen..."

12     6 Lees meer!

Zie je mij als een HOER?

Julia: "Je vind me toch geen hoer he, omdat ik ruilhandel voorstel? Dat is echt iets anders dan de prostituee uithangen hoor!!"

13     8 Lees meer!

Is een geschoren kutje een must?

Elise: "Ik ben gewoon op en top vrouw, what you see is what you get en ik vind dat een beetje schaamhaar gewoon moet kunnen."

35     24 Lees meer!

Vergeet prinsen op witte paarden....

Antonia: ".... die komen toch niet aanwaaien. Neen, ik gooi het over een andere boeg - in plaats van een prins op een wit paard, wil ik nou een geile beer met een lekkere lul."

7     11 Lees meer!

Ik moet wel heel erg dronken zijn...

Margot: "Want om de een of andere stomme reden heb ik mijn wekker om 6 uur gezet... Dat krijg je er van als je zoveel drinkt als ik denk ik"

6     4 Lees meer!

Doe jij aan buiten neuken??

Nina: "Ha, nu het weer zo mooi weer is wil ik ook weer eens mijn oude hobby oppakken! Met mannen neuken in de buitenlucht!! Kan ik jou vragen?"

11     7 Lees meer!

Zie jij me wel staan om te neuken?

Linda: "Ik wil niets liever dan een vaste neukpartner, maar ik word hier volledig weggeconcurreerd door de jongere dames."

32     17 Lees meer!

Wie wil vandaag met me wandelen?

Estelle: "Ik zoek een leuke man om vandaag een date mee te hebben. Ben jij nog vrij? Ik hoop het want ik ben eigenlijk een beetje te laat met het ritselen van een date :)"

7     4 Lees meer!

Tekort aan neuken dus ik sta nu hier!

Kim: "Ben jij al op? Ik kon helemaal net slapen. Sekstekort leidt bij mij altijd tot slaaptekort volgens mij :)"

10     12 Lees meer!

Please, please, Please, please, Please

Carla: "Wil je mij beffen???? Dan beloof ik jou te pijpen en te neuken!
(ik ben hopeloos)"

24     14 Lees meer!

Gaan wij wat doen binnenkort??

Sofie: "Ik heb zo'n zin om lekker wat te hangen met een man. Ben jij nog vrij? We gaan lekker plezier maken en dan zien we wel weer toch?"

10     13 Lees meer!

Hoe kinky durf jij jezelf te noemen?

Joelle: "Want ik heb een zekere fetisj die niet voor iedereen is weggelegd, maar wie niet waagt wie niet wint."

8     12 Lees meer!

Laat maar weten als je wild wil neuken

Tessa: "Ik geef Yoga aan voornamelijk dames van boven de zestig. Dat is nu eenmaal de doelgroep die naar mijn lessen komt. ERG saai dus ik zoek naar spanning nu"

8     15 Lees meer!

Ik ben lekker maar ben erg onervaren

Alanna: "Aldus de vent die me uitlachte toen ik voor de eerste keer seks had na mijn scheiding. Ik maak daar maar van dat ik genoeg potentie heb, en een inhaalslag zal moeten maken ;-)"

15     11 Lees meer!