Met de paasdagen alleen in hotel

Liannexx: "Ik heb vanavond ingecheckt hier, ik zou eigenlijk met mijn vriendin hier zijn maar die heeft al een week een zware griep pfffff"

13     5 Lees meer!

Once you go black, you ...........

Claire80: "Ik zeg het maar even hoor, als je eenmaal een donkere dame gehad heb wil je gewoon nooit anders meer ;)"

20     18 Lees meer!

Ik ben te lang alleen nu....

PienXL: "Ik wil een fijne man hier. Gewoon een hapje, een drankje, voelen aan elkaar.. en dan naakt op het kleed voor mijn kachel ;)"

14     6 Lees meer!

Neuk je me als ik zo de deur open?

Wandera: "Ik loop thuis altijd naakt rond dus voor mij zou het eerder raar zijn als ik kleren aan moet trekken om de deur open te maken!"

18     10 Lees meer!

Stoute masseuse wil body 2 body doen

Rebeccaxxx: "Ik wil nu eens lekker in mijn vrije tijd een man met olie body 2 body doen. Naakt dus, lekker veel olie over mijn borsten en je lekker masseren met mijn lichaam en mondje hmmmmm"

19     12 Lees meer!

Wil je neuken met een motorchick?

Xlientje: "Motors zijn mijn lust en mijn leven! Dat eerste mag je best wel letterlijk nemen hihi want ik vind echt niks zo opwindend als het gevoel van zo'n trillend gevaarte tussen mijn benen!"

9     6 Lees meer!

Laat me weten als je kan dit weekend!

SpetterCelina: "Ik zoek dus eigenlijk een minnaar of sexvriend of hoe noem je dat dan. Is voor mij de eerste keer snap je. Zit hier maar alleen, en werken hoef ik niet meer(vertel ik nog wel eens)"

10     9 Lees meer!

Lelijkerd zoekt man om te neuken

Deboraki71: "IK BEN NIET MOEDERS MOOISTE!! Maar dat betekend niet dat ik ook weleens een leuke seks date zou willen."

5     15 Lees meer!

Het begint te kriebelen, ik wil neuken!

Djennis85: "Heb er nooit zo bij stil gestaan dat ik vrijgezel was, maar nu al mijn vriendinnetjes gaan samenwonen en trouwen begint het wel te kriebelen hoor!!"

10     7 Lees meer!

Mag ik toekijken als je mijn dochten neukt?

milf_leo: "Zou je liever een MILF als mij willen neuken of misschien iemand jonger zoals mijn dochter dan hihi"

14     16 Lees meer!

Ik heb niet veel geduld!

Poppylivia: "Ik heb eens ergens gelezen dat mannen 10 seconden nodig hebben om te beslissen of ze met een vrouw willen neuken dus ik denk dat je het ondertussen wel zult weten.."

17     13 Lees meer!

Heb jij eens een Aziatisch dame willen neuken?

AngelszEyez: "bij ons is ALLES wat kleiner en strakker! Zeker in vergelijking met die grote uh oren die mannen hier in Nederland hebben hi hi!"

10     8 Lees meer!

Lady in the street, freak in the bed

maaritpunt: "Waarschijnlijk vind je me een gek wijf maar je hoeft niet met me te trouwen. We gaan alleen maar neuken samen."

5     6 Lees meer!

Vriendje om mee te neuken gezocht

HannaAnnah: "Hallo, ik ben Hanna en zoals er al staat, ik zoek een leuk seksvriendje. Ik ben single en heb al wat ervaring opgedaan maar ik wil nog een boel bijleren."

15     8 Lees meer!

Neuken op de eerste of tweede date?

Bi_anka: "Ben al een tijdje hier aan het wachten tot een prins op het witte paard mij eens vraagt maar het blijft verdacht stil!"

19     8 Lees meer!

Heb jij ook van die geile behoeftes?

loezepoes: "Nu ik wat gedronken heb is het me allemaal veel duidelijker! Ik mis gewoon een lekkere lul tussen mijn benen!"

6     6 Lees meer!

Mijn Nederlands niet zo goed, sorry

lekeNel: "Ik ben from Russia maar wonen nu 2 years. Ik hier weinig vrienden heb en ook geen partner en zoek hier sweet man voor neuken en maybe relationship?"

7     9 Lees meer!

klusjesvrouw hier en betaling in natura

Kim: "Heb jij nog dringende klusjes in huis die gedaan moeten worden en kun je dit weekend wel wat hulp gebruiken? Ik doe dit alles graag in ruil voor betaling in natura."

8     5 Lees meer!

Wil je me neuken op de camping?

MissCamping: "Kan echt niet wachten totdat ik weer lekker op de camping sta. Met jou? Gaan we overdag lekker bbq'en van het weer genieten, en dan neuken we 's avonds elkaar!!"

20     7 Lees meer!

Ik ben heel gemakkelijk met neuken

dirgni1971: "Wat ik wil is heel simpel: een ruimdenkende, sexy man waarmee ik de pannen van het dak kan neuken!"

13     9 Lees meer!

Laat jij mij droom werkelijkheid worden!

No-inneke: "Af en toe heb ik dezelfde droom, dat we lekker aan het touren zijn in de auto. En op een rustig plekje, jij mij kei hard neukt van achteren."

19     7 Lees meer!

Mijn man heeft deze foto gemaakt

Jannievurig: "Die stomme sukkel had niet eens door dat hij een foto moest maken zodat ik op zoek kan gaan naar andere mannen om me door te laten neuken!"

13     6 Lees meer!

Eerst neuken, dan verder kijken..

BlondjeHotje: "Ik ben op zoek naar een soort vaste partner om geile avonturen mee te beleven. Misschien kunnen we wat anders doen als het leuk blijkt, maar ik richt me voor nu voornamelijk op neuken."

25     13 Lees meer!

Zullen we mijn vriendinnen nog jaloerser maken?

Hermiena: "Toen ik mijn vriendinnen laatst vertelde dat ik een profieltje op deze site had gemaakt, reageerden ze niet bepaald positief. Maar ik kan nu lekker neuken en zij niet haha!"

10     6 Lees meer!

Ik ben een doodnormale vrouw

S3l1n4: "Ik wil graag met jou in contact komen via deze weg om te genieten van elkaar en wie weet wat er dan van kan komen.."

10     5 Lees meer!

Ik ben zo geil als boter in de pan

Ceciliiih: "Man man ik kan echt niet slapen! Mijn man ligt hier in de kamer hiernaast te snurken en ik ben zo geil als boter maar niet voor hem!!"

10     4 Lees meer!

Moet ik hier nog wat aan toevoegen?

Flame4You: "Een foto zegt meer dan duizend woorden toch? ;) Gaat je bloed hier al wat sneller van stromen?"

15     11 Lees meer!

Rijp, geil en klaar om te neuken!

Nienfah: "Ben hier niet op zoek naar een disney achtig romantisch liefdesverhaal maar naar lekkere, ruige seks met een vent die het liefst de hele nacht doorgaat!!"

9     5 Lees meer!