Wanneer wil je me nemen?

Liviana : "Ik wil neuken met iemand. Dat is eigenlijk alles wat je moet weten. Ik hou het verder kort want ik heb mijn vingers nodig voor iets anders op dit moment ;)"

9     10 Lees meer!

zou jij gauw willen neuken met me?

Leah : "Ja hier ben ik. Ik ben op zoek naar een heerlijke, erotische sexdate met alles erop en eraan."

10     7 Lees meer!

Propere secretaresse wil grof behandeld worden!

Amanda : "Als je me ziet en je kan het 30 minuten weerstaan de kleren van mijn lijf te scheuren, dan pijp ik je de rest van de avond. Je hebt mijn erewoord."

2     12 Lees meer!

Ik hou van iets krachtigs tussen mn benen

Jonne : "Je zou het denk ik niet zeggen maar ik ben echt een bikergirl, ik ben in het normale leven behoorlijk netjes, ik heb een keurige baan."

2     3 Lees meer!

Kom je mijn kutje vingeren?

iris : "Je MOET me echt even komen assisteren nu. Weet je hoeveel energie het kost om me elke dag naar een orgasme te vingeren? Nou, BIJZONDER veel, TE veel."

13     10 Lees meer!

Ik heb een open relatie!

Karin : "He ik ben Karin en ik heb een leuke vriend en laten wij nu eens een beetje een open minded gedachte hebben naar elkaar maar ook naar anderen...als je snapt wat ik bedoel hehe ;)"

5     3 Lees meer!

Ik wil weten of je me mooi vindt

Olivia : "Onzeker ben ik altijd al een beetje geweest over mijn uiterlijk, maar nu hoop ik dat een man zegt tegen mij: jij bent perfect."

12     9 Lees meer!

Houd je me warm deze winter?

Sophie : "Heb jij ook niemand? Ben je op zoek naar een vrouw waar je het EN gezellig mee kan hebben EN spannend mee kan neuken? Ik beloof je dat je aan mij een goede hebt."

9     13 Lees meer!

Welk cijfer krijg ik van je? [0-10]

Loesje : "Als ik zo voor je stond: blote tietjes en een geil, dun, naar boven gerold hemdje... welk cijfer zou je me dan geven, tussen 0 en 10?"

11     10 Lees meer!

Het is wel duidelijk waar ik naar zoek!

Olga : "Ik kan niet zeggen of ik hier ben voor een relatie of zoiets, ik wil gewoon dat je weet dat het mijn prioriteit is om iemand te vinden die me zo snel mogelijk wil neuken!"

14     15 Lees meer!

Ik wil een lekkere pik om te neuken.

Diana : "Ik heb een drukke studie en niet zo vaak de tijd om een lekker stuk op te pikken. Van daar dat ik hier maar eens kom zoeken."

7     7 Lees meer!

Hey you! Slaap je nog?

Anke : "Zullen we een datum en tijdstip afspreken waarop we er even voor gaan zitten samen? En dan maar hopen dat we het snel op een akkoordje kunnen gooien!?"

9     12 Lees meer!

Ik zoek een man hier die wil neuken!

Margot : "Mijn missie hier is het vinden van een man die mij niet koud zal laten. Ik ben gedreven en heb enorm veel zin om te neuken. mijn lichaam verlangt ernaar..."

27     14 Lees meer!

Geil neuken in bed met mij?

Carla : "Ik lig in bed en ben echt ongelooflijk geil. Nu zit ik te surfen op het internet en kom ik deze site tegen! Iets beters had ik me niet kunnen bedenken."

12     14 Lees meer!

Kom jij eens even lekker hier bij mij!!!

Mandy : "Hou je er ook van de liefde te bedrijven in de buitenlucht? Ik ken een paar hete plekjes!! Zal ik jou daarmee naartoe nemen?"

12     5 Lees meer!

Samen met mij joggen, genieten (en neuken)?

Romy : "Ik wil weten of er hier een man is die ook wil joggen en plezier met me wil hebben. We hebben een vluggertje als we het gevoel hebben dat we het samen willen!"

8     9 Lees meer!

Moet ik meer neuken om te kunnen slapen?

Linsey : "Ik kan de laatste tijd echt geen oog dicht doen. Ik weet niet wat het is, ik heb wel een vermoeden, maar ik hoop niet dat ik gelijk heb."

6     9 Lees meer!

Wie wil savonds met mij zijn?

Colinda : "Mijn naam is Colinda en ik ben al heel lang vrijgezel. Ik ben op zoek naar romantiek en het maakt me niet echt uit waar het vandaan komt"

2     4 Lees meer!

Zeg hoe zit dat met neuken via hier?

Laura : "Zeg lieve lieve lieve schatjes van me! Hoe zit het nou? Waarom hoor ik niks? Ben je verlegen? Bezet? Vind je mij niet aantrekkelijk genoeg?"

10     7 Lees meer!

Ben je echt klaar voor om me te neuken?

Tien : "Ik ben niet van plan iets te doen op deze site, maar ik heb liever een vriend die bij mij kan zijn als ik me verveel."

4     7 Lees meer!

Ik wil gewoon een beetje lol maken!!

Irene : "Ik ben een van die meisjes die niet vaak hoeven te werken vanwege hun rijke pappie. Ik hou ervan om met een man soms een hele dag in bed door te brengen als we daar zin in hebben!!"

16     14 Lees meer!

Heb jij behoefte aan meer dan alleen neuken?

Janelle : "Ben jij ook op zoek naar iets hechters dan alleen neuken en dan weer goodbye? Dan wil ik je graag ontmoeten."

12     14 Lees meer!

Wie wil langdurig vrijen met mij?

Martha : "Ik mag dan wel de 40 gepasseerd zijn maar dat houd dus niet in dat ik geen zin meer heb in neuken."

11     6 Lees meer!

Ik weet eindelijk hoe graag ik wil neuken

Hanneke : "Na mijn ex heb ik pas ontdekt hoe heet ik eigenlijk ben. Mijn vriend deed op zijn manier wel zijn best - zeker in het begin - maar kon mij niet echt in vuur en vlam zetten"

7     10 Lees meer!

Ik wil een match en ik wil neuken!

Marieke : "Ik ben helemaal geen moeilijk meisje, integendeel, als ik een man leuk vind wil ik al snel 'beter leren kennen' als je begrijpt wat ik bedoel"

20     12 Lees meer!

Hoe gaan we samen neuken?

Roos : "Ik ben met mijn 47 jaar eigenlijk nog helemaal geen rijpe vrouw natuurlijk, maar ik wilde hier toch eens even komen kijken. Mag wel toch?"

19     11 Lees meer!

Succesvol zijn is helaas geen garantie voor geluk

Izzy : "Alles in mijn leven gaat eigenlijk perfect, maar ik voel sinds mijn scheiding toch een enorme leegte. Kom je straks toevallig nog even met me praten??"

16     9 Lees meer!

40! Iemand moet me toch nog willen neuken?

Priscilla : "Eenzaam - dat is het beste woord om mijn gemoedstoestand te beschrijven van de laatste paar weken. Misschien word ik wel oud"

12     8 Lees meer!