Haha, ik ben stiekem een beetje hypocriet.

Melanie : "Ik ben namelijk diƫtiste maar ik eet zelf eigenlijk alles wat los en vast zit. Maar goed, ik behoud mijn mooie lijntje omdat ik daarnaast gewoon goed sport"

6     6 Lees meer!

Springt de vonk bij ons over?

Erin : "Of wordt het een bliksemflits die ons allebei van onze sokken blaast? Heb jij zin om een wijntje met me te gaan drinken?"

10     12 Lees meer!

Heb actie (neuken!) nodig in het weekend!!

Rachel : "Kan je me niet komen oppikken ofzo? Dan bedenken we wat leuks. Of wil jij meteen neuken? Dat is wel vaker zo op dating sites merk ik. Nou, mij best!"

9     6 Lees meer!

Neuk jij met Aziatische meiden?

Jada : "Simpele vraag. Ik hoop dat het antwoord een volmondig JA is.
Zo ja, wil je het dan ook even laten weten?"

13     16 Lees meer!

Rood poesje zoekt gulzige kater om mee te neuken!

Lauren : "Wat zijn je plannen voor vandaag? Vanavond al iets afgesproken? Of morgen ergens? Denk je dat je een plekje vrij kan maken?"

13     6 Lees meer!

Uitnodiging: gratis nacht hotel en neuken!

Simone : "Ik wil je uitnodigen om een gratis nachtje door te brengen in ons hotel. Je kan dan gebruik maken van alle faciliteiten.. en mij."

15     15 Lees meer!

Alle soorten neuken vind ik geil :-)

Corine : "Ik ben echt een alleseter op het gebied van neuken. Je schotelt me iets geils voor en ik verorber het met smaak ;-) Waar hou jij het meeste van?"

17     15 Lees meer!

Helaas niet geneukt dit weekend....

Kira : "Heb jij zin om hiernaartoe te komen voor een fijne, anonieme neukpartij? Dat is namelijk echt wat ik graag doe. Noem het een fetisj..."

6     7 Lees meer!

Momenteel veel vrije tijd om te neuken....

MARISKA : "Ik doe hier een oproep voor een geile, spannende man omdat ik in de eerste plaats heel geil ben"

10     9 Lees meer!

Ik wil een nieuw slaafje neuken!

Cindy : "Spuit mijn tieten onder met je zaad, slaaf! Jij bent mijn slaaf! Ik ben jouw meesteres! Zo liggen de kaarten uitgespreid. Ik wil graag neuken met je onder die voorwaarde"

9     9 Lees meer!

Eenmalig lekker in een hotel neuken?

Jane : "Hoe zou je het vinden als ik een keer langs kom? Of jij bij mij? Of ergens in een hotel? Gewoon puur voor het neuken, niks meer en niks minder."

12     9 Lees meer!

Kom ik in aanmerking om met jou te neuken?

Silva : "Ik hou van neuken! Ik kan er zo van genieten. En als ik mijn hoogtepunt nader begin ik te kirren! Dat zei mijn ex altijd."

11     16 Lees meer!

Ben jij anders dan de mannen hier?

Jennifer : "Ik ben dus niet van de WHAM-BAM-THANK-YOU-MAM neuken. Maar lees mijn profiel en hopelijk zijn wij bijzonder geschikt voor elkaar."

14     9 Lees meer!

Durf je mij dit weekend te neuken?

Anouk : "Zoek jij nog een lekker wijf hier om te neuken? Ik denk ik vraag het maar gewoon even zonder poespas want ik ben geen fan van halfslachtig geklets."

5     12 Lees meer!

Ben ik te jong om te neuken?

Carla : "Ik hoop dat jij gewoon WEL wil afspreken en neuken! Zou je zin hebben om vanavond langs te komen voor een filmpje op mijn bank?"

15     26 Lees meer!

Mij neuken en je zaad in me spuiten?

Loreina : "Ik wil namelijk wel een kindje en ik wil me via deze weg sexy, geil en spannend laten bezwangeren door een geile man!"

14     14 Lees meer!

Datum, tijd en locatie om te neuken?

Karin : "Ik hoef jou als man vast niet uit te leggen wat ik van je wil toch?? We zitten op een site om gratis te neuken! Kan mij ook niet snel genoeg hoor!"

6     13 Lees meer!

Laat je me elke hoek zien?

Naomi : "Ik heb nu een nieuw huisje in mijn eentje!! Vraagje he: ik ken mijn huis nog niet zo goed, zou jij mij elk hoekje willen laten zien dit weekend? ;)"

8     6 Lees meer!

Ik wil een affaire die alleen bestaat uit neuken

Joyce : "Ik heb een goed huwelijk en het geheim is elkaar uitstapjes gunnen. Mijn uitstapjes beginnen nu, hopelijk met jou. Ik wil een affaire die alleen bestaat uit neuken...."

12     15 Lees meer!

Behoefte aan lekker hard neuken!

Nicolette : "De hele dag conferenties en in de avond4zit ik dan alleen op mijn hotelkamer een beetje aan mijn kutje te voelen... ik heb behoefte aan lekker hard neuken!"

23     12 Lees meer!

Dit weekend niks gepland. Dus, neuken?

Marlene : "Ben niet de meest fotogenieke persoon van deze site denk ik. :) Ik zie er in het echt veel leuker uit hoor, dat beloof ik je!!"

11     4 Lees meer!

Komt neuken jou uit morgen?

Saskia : "Zou je met mij willen optrekken de rest van het weekend? Ik zie dat wel zitten hoor.. jou op een intieme wijze leren kennen."

12     15 Lees meer!

Neuken met een maatje meer?

Tanya : "Ik zit thuis achter mijn laptopje serietjes te kijken maar ik zou eigenlijk veel liever iets anders aan het doen zijn als ik eerlijk ben."

14     8 Lees meer!

Ik raak er nu al helemaal opgewonden van!

Meike : "In theorie zouden wij binnen 15 minuten al met elkaar kunnen liggen wippen! Misschien zelfs al een orgasme!"

20     15 Lees meer!

Mooiste kontje van de site?

Roche : "Eerlijk he, heb je op deze site al betere billen gezien dan de mijne? Denk het niet, er zijn niet veel donkere vrouwen hier.. en die hebben toch de beste kontjes."

26     21 Lees meer!

Overvallen door een geile behoefte om te neuken

Liva : "Lijkt me best heftig! Als je naar mij toe kon komen! Maar als je wil geef ik de voorkeur aan direct lichamelijk contact!"

19     11 Lees meer!

Het wordt toch maar eens tijd....?

Iris : "Ik heb nog nooit van mijn leven een langere relatie gehad en daar begin ik nu wel spijt van te krijgen..."

12     6 Lees meer!

Zie je mij als een HOER?

Julia : "Je vind me toch geen hoer he, omdat ik ruilhandel voorstel? Dat is echt iets anders dan de prostituee uithangen hoor!!"

13     8 Lees meer!