Ik wil op geile ontdekking. Ga je mee?

Lotte : "Rondingen die heb ik genoeg te bieden. Borsten, kop en kont hahaha! Ja he, je moet het lekker vinden."

10     12 Lees meer!

Neuken met een groep? Kan jij dat regelen?

Anja : "Er moet iets van een scheids ofzo bij zijn wat mij betreft. Iemand waarvan ik het idee heb dat die mijn grenzen bewaakt"

13     3 Lees meer!

Ik wil neuken, jij wil neuken. 1 + 1 = 2 toch?

Erin : "Die studentjes bij mij in de klas, de jongens, die kunnen er wat van hoor! Nog nooit zo een knappe wiskunde lerares gehad, zeggen ze elk jaar in koor."

28     16 Lees meer!

Kom je spelen met mijn tepels?

Lana : "He, heb je mijn tepelpiercing al gezien? Zou het echt nooit iemand aanraden om eraan te beginnen hoor. Er eentje laten zetten en de tijd daarna....KILLING!"

16     11 Lees meer!

Jong en kan er wat van ;-)

Karin : "Drop je dan ook even hier bij mij en mijn hete poes al je geile ervaring en meer als dat kan? Alles op seksueel vlak."

10     9 Lees meer!

Ik heb gedroomd over iemand van hier neuken!

Gwen : "OMG! Ik heb over iemand van hier gedroomd man! Was echt super vet lekker hoor!!! Daarom laat ik mezelf ook nog maar even zien.... oh heerlijk..."

21     14 Lees meer!

Durf je het? Neuken in een pashok?

Claudia : "Lijkt mij ZO TE GEK!!! Met een geile beer een keer stiekem in een pashokje vrijen!!!"

23     23 Lees meer!

Hoe origineel ben jij met neuken?

Michelle : "hey, hoe wil je deze blonde hebben als ze zich helemaal vrij zou maken komend weekend voor jou? Spreid ik dan gewoon mijn benen, praten we niet en ga je ervoor met je stijve pik?"

12     15 Lees meer!

Ben jij een gepassioneerd type?

Amy : "Deze jonge meid wil niet alleen maar haar benen spreiden en haar natte hete poes geven. Ik zoek wat passie tijdens het neuken en met een vleugje van liefde."

9     14 Lees meer!

Interesse in een seks-sprookje met mij?

Erika : "Je moet mij kunnen temmen en neuken door met mij mijn fantasie beleven. Ik wil een seks-sprookje en dan het liefst....ZO SNEL MOGELIJK!!!"

11     10 Lees meer!

Ik wordt niet geneukt waardoor ik slecht slaap

Shaja : "Het punt is dat het helemaal niet goed gaat tussen mij en mijn partner. Hij is de laatste tijd enorm afstandelijk en wil geen intimiteit meer met mij."

28     15 Lees meer!

Ik wil niet meer te hard van stapel lopen

Nina : "Ik sta er bij mijn vrienden om bekend dat ik snel dronken word en dan dingen doe die ik beter niet had kunnen doen. Zoals het bed in duiken op een eerste date."

20     7 Lees meer!

Neuken in de lift. Ooit gedaan?

Lotte : "Al een half jaar lang is deze lift stuk en slaat hij om de haverklap vast en zit je soms een half uur tot een uur vast. En dan ga je toch over bepaalde dingen nadenken"

12     11 Lees meer!

Welke dag komt jou beter uit? Zaterdag of zondag?

Maartje : "Ik moet heel stil zijn, want ik stuur dit bericht namelijk heel stiekem. Mijn man ligt hier namelijk, as we speak, naast mij te ronken!"

21     21 Lees meer!

Mag ik jou als slaafje gebruiken?

Nikita : "Ja je hoort het goed brave jongen. Deze dame is meesteres en is geil op mannen die haar dienen."

23     8 Lees meer!

Ik heb een geile fantasie...

Ellen : "Ben jij er voor in om die ene fantasie te laten uitkomen? Ik durf het alleen niet zo goed te zeggen. Het heeft te maken met een gaatje dat nog niet verkend is..."

25     10 Lees meer!

Geile date op een parkeerplaats?

Sasha : "Heb jij zin om een keer met mij af te spreken op een parkeerplaats? Ik ga daar niet meteen met je neuken, maar ik wil best wat 'handwerk' doen"

8     13 Lees meer!

Doe jij moeite voor een vrouw?

Romy : "Beschouw jij jezelf als een echte heer? Of vindt jij mij ook niet de moeite waard om er wat aandacht aan te besteden?"

4     6 Lees meer!

Ik wil rustig beginnen voor we neuken

Miranda : "Wat zoek jij hier als ik vragen mag? Neuken dat snap ik, maar zoek je ook iets meer?"

11     18 Lees meer!

Ben je bekend met partner yoga?

Marielle : "Ik doe het soms wel eens met een vriendin van mij, maar toch lijkt het mij met een man veel lekkerder haha!"

14     11 Lees meer!

Ben je dit weekend beschikbaar?

Nienke : "Ben jij ook op zoek naar een leuke date voor komend weekend? Ik zou graag willen afspreken met een serieuze man om een leuke tijd te beleven."

12     6 Lees meer!

Rete sexy hoor! Denk er maar om!

Britney : "Ik wind je zo om mijn vinger en dan wind ik mijn benen om je middel en duw ik je lul in mijn strak jonge poes"

21     18 Lees meer!

Mijn natte kut is het nog lang niet verleerd....

Kim : "Daarom wil ik vandaag neuken. Heb je zin om met mij af te spreken? Mijn kut heeft nodig aandacht nodig. Ik heb niet veel eisen...."

14     19 Lees meer!

Zullen we een deal maken?

Ellen : "Ik stel voor dat ik jou eerst verwen, daarna jij mij en dat we dan de heetste potje neuken gaan hebben die je ooit gehad heb."

22     20 Lees meer!

Hey ben jij ook zo toe aan vakantie?

Corinne : "Een leuke vent naast me! Alleen die vent heb ik nog niet. Kun jij toevallig niet een weekje vrij nemen en met mij mee gaan?"

6     8 Lees meer!

Ik zoek: eerlijke man die goed kan neuken

Marianne : "Ook kan ik me heel goed redden in de slaapkamer hihihi. Ik zit op deze site omdat dat bed van mij te lang leeg heeft gestaan wat de mannen betreft."

26     13 Lees meer!

1 of 2 keer afspreken om lekker te neuken?

Fleur : "Het liefste loop ik gewoon lekker naakt rond in huis, zodra het maar even kan doe ik alles uit en ga ik heerlijk naakt mijn ding doen"

25     12 Lees meer!

Wie wil me 'trainen' tijdens de vakantie?

Marlies : "Hoeveel nachten nog slapen voordat het zomervakantie is? Ik heb dan lekker een paar weken vrij! Heel veel zin in!"

16     7 Lees meer!