Lenig en zin in avontuur!

stephie: "Waar ik een hekel aan heb is, mannen die me aan het lijntje houden, dus een beetje serieus met elkaar omgaan wat de band betreft vind ik wel prettig."

5     3 Lees meer!

Ik zoek nog steeds! Maak kennis met mij?

J0K33h: "Vaak heb ik al geprobeerd een man te zoeken, maar dit heeft me weinig succes opgeleverd. Ik loop al hard tegen de 50, maar dat betekent niet dat ik de hoop al opgegeven heb. Ik zal een leuke man vinden die me lief heeft en deze site gaat me daarmee helpen."

4     5 Lees meer!

Op mijn zweepje staat jouw naam!

vlindertje1970: "Ik ben een gebonden vrouw met een chronisch tekort aan neuken. Met mijn man heb ik veel geprobeerd op seksgebied, maar iets proberen wat buiten zijn comfortzone ligt, daar hoef ik bij hem niet mee aan te komen."

7     7 Lees meer!

Zou jij mijn neuk vriendje willen zijn? Eenmalig of met regelmaat?

Berna965xxx: "Ik heb al lang een relatie en we zitten in de welbekende sleur. Zo graag zou ik nog steeds de sterren van de hemel neuken, maar ik word door mijn man gedwongen om mezelf te masturberen."

11     10 Lees meer!

Kan ik vanavond jouw kant op komen om lekker te neuken?

ietsleuksdoen: "Ik wil iets leuks doen! Wat ondernemen, en als jij de foto bekijkt die ik meegestuurd heb, dan kan je vast wel raden wat toch?

Kan ik vanavond jouw kant op komen om lekker te neuken?"

16     12 Lees meer!

Mijn libido is ongeëvenaard voor een vrouw van mijn leeftijd

aniek62: "Mijn seksleven is pas begonnen toen ik op mijn 40ste mijn tweede seksuele piek beleefde en ik heb het gevoel dat ik die nu nog steeds aan het rekken ben."

8     7 Lees meer!

Ben ik nog neukbaar in uw ogen?

Nieuwsgierige8: "Ik ben nieuwsgierig naar uw persoonlijke mening. Ben ik nog neukbaar in uw ogen? Laat het me weten aub!"

10     12 Lees meer!

Hij neukte met stagiaires op kantoor

GehuwdeAlicia: "Wat ik mis is een man om me heen, dat is toch echt wel een aanvulling op mijn leven. Zoek jij een leuke vrouw? Desnoods een minnaar?"

4     4 Lees meer!

Mijn kut sappen in die slavenbek van je!

ElenaLimbo: "Ik ben een getrouwde vrouw geweest, maar nooit heb ik mijn volledige potentieel bereikt in de slaapkamer, daar was mijn man veel te preuts voor. Ik hou ervan om de touwtjes in handen te hebben en dan ook een man lekker te domineren."

6     5 Lees meer!

Ik wil het huis uit! Om te neuken?

Saanneexx: "Op internet heb ik inmiddels wat rondgekeken en deze site leek me veelbelovend. Ik kon mijn ogen niet geloven nadat ik me aangemeld hier had, wat een mannenaanbod!"

6     6 Lees meer!

Kan jij ook zachtjes neuken?

Cinders: "Tot op heden ben ik altijd met mannen geweest waarmee ik niet echt 100% een klik had. Op de een of andere manier trek ik macho mannen aan die me als een stuk vlees zien om helemaal suf te neuken, te misbruiken en op iedere manier vol te spuiten."

19     14 Lees meer!

Het weekend is nog ver in het vooruitzicht

Lindsey: "Morgen! Ja... vandaag laat ik het 'Goede' er even vanaf. Veel mensen hebben altijd moeite met de maandagochtend, maar ik vandaag echt met de dinsdag. De "Dinsdag Dip" zoals sommige het ook wel noemen."

2     4 Lees meer!

Ik ben altijd verlegen geweest...

Karol: "Ik ben verlegen en dit heeft me altijd weerhouden om in contact te komen met mannen. Door de jaren heen heb ik zoveel geile dromen gehad, zoveel verlangens, zo een zin om te neuken maar ik heb niet de moed gehad om hierom te vragen. Zonder man begin ik niet veel."

9     10 Lees meer!

Kunnen wij het hebben over een daten en neuken?

Breghje49: "Is het heel brutaal of ondeugend als ik gelijk over een date begin? Dat is voor mij heel lang geleden en ik moet je eerlijk zeggen als ik eraan denk krijg ik zo'n heerlijk gevoel van binnen..."

16     12 Lees meer!

Ik ben blij dat ik op mijn werk ben

CarolineK: "Mijn scheiding is achter de rug, ik sta positief in het leven, maar mijn thuissituatie is nogal saai en stil en op mijn werk heb ik tenminste de hele dag mensen om me heen."

7     3 Lees meer!

Ik wil altijd mijn grenzen met neuken verleggen

JufIneke: "Heb jij nog een bepaalde fantasie om werkelijkheid te maken? Is er daarnaast iets wat je absoluut NIET ziet zitten geile?!"

14     7 Lees meer!

Ik hoop dat jij me naar een hoger niveau wil neuken...

Zoekende: "Hallo daar!

Als ik mezelf masturbeer dan help ik mezelf iedere keer weer naar dat hoogtepunt. Toch begint het aardig te vervelen. De masturbeer sessie lijken allemaal zo op elkaar en ook mijn orgasmes zijn niet echt verschillend."

4     3 Lees meer!

Ik heb behoeften zoals neuken zoals ieder ander...

SanneV: "Ik blink nergens in uit. Mij zal je nooit vinden op de cover van een tijdschrift, in een quiz van de slimste mens, niet in de spotlights op een feestje of als aanrader om eens mee naar bed te gaan."

12     8 Lees meer!

Ik heb pas 1 keer een grens bereikt met neuken

Lilly1975: "Op seksueel gebied heb ik pas 1 keer een grens bereikt en dat was toen ik heerlijk met een man lag te neuken toen hij ineens met het idee kwam om een drol in mijn mond te laten glijden. Nee, dat was mij teveel."

4     2 Lees meer!

Ik wil een oudere man om mee te neuken

StouteTietjes: "Ik heb wel het een en ander bijgeleerd de laatste jaren. Om het maar even ordinair te zeggen hield mijn kutje ieder weekend open huis. Elk weekend lukt me het wel om tijdens het uitgaan een lekkere jonge vent te scoren die wel trek had in een wat rijpere vrouw met stevige borsten en een mooie kont."

9     10 Lees meer!

Als ik ernaar kijk wil al lekker neuken

SportyLois: "Ik heb echt een zwak voor Soft-SM en BDSM. Zelf heb ik daar totaal geen ervaring mee, maar als ik ernaar kijk op internet ben ik binnen de kortste keren nat en geil."

1     3 Lees meer!

Gwen wil een leuke man, niet 24/7

Gwentje: "Hallo daar!
Ik kom je even storen op de vroege zondagavond.
Een dame, genaamd Gwen, opzoek naar een leuke relatie."

4     6 Lees meer!

Ben jij een echte Casanova?

sje76: "Mannen die met veel verschillende vrouwen neuken worden vaak gezien als een soort idool. Die krijgen bijnamen als Don Juan, hengst, Casanova, je weet wel.

Vrouwen die hetzelfde doen? Slet, sloerie, hoer. De negativiteit zelve...."

7     5 Lees meer!

Wil je in 4 stappen neuken?

xClaudia1969x: "Ik heb al jaren niet meer geneukt, maar om nu gelijk met een man in bed te springen durf ik niet en daarbij vind ik mezelf dan echt een sloerie. Ik heb daarom het volgende bedacht."

9     4 Lees meer!

Ik wil heel graag daten en neuken

Kirs80: "Daten en neuken is waar ik naar uit kijken en gelukkig durf ik het wel aan om hier een account aan te maken. De drempel voor online contact is laag, maar ik hoop zeker dat wij even gezellig kunnen kletsen samen en daarna wat gaan drinken."

9     5 Lees meer!

Ik wil niet de hoer van de zaak zijn

telief: "Goedemorgen,

Larissa is de naam en ondanks dat ik een aardige rijpe vrouw ben heb ik niet te klagen over de mannelijke aandacht die ik elke dag weer op mijn werk krijg."

17     11 Lees meer!

Rode geile donder! Zin om te neuken?

GingerTug: "Er zit weinig vrouwelijks aan mijn lichaam. Vroeger ben ik veel gepest. Echt vrouwelijke vormen heb ik niet en door de meiden op school kreeg ik altijd te horen dat ik een jongenslichaam had. Daarnaast ben ik een echt ginger en "ROOIE!!" of "SPROETENKOP" heb ik vaak om mijn oren gekregen."

15     21 Lees meer!

Dat opscheppen over neuken maakt me niet heet...

WowFelize: "Bij mij in de sportschool lopen genoeg lekkere mannen rond, maar die zijn niet helemaal mijn type. Ik hoeft niet een echte atleet te hebben in bed. Daarnaast hou ik werk en privé graag gescheiden en als ik de mannen bij ons zo hoor dan zitten we toch niet echt op 1 lijn."

7     6 Lees meer!