Ben jij goed in bodylanguage?

Jonat: "sorry...ben een beetje verlegen...maar ik heb toch een stout fotootje bijgedaan... mailen ben ik niet goed in en verhalen vertellen al helemaal niet... dus hopelijk ben jij goed in het lezen van mijn bodylanguage."

23     8 Lees meer!

ALLEEN MAAR GENOT!!

Viermetmijmee: "Lekker veel seks!!! Dat moet op deze site toch wel te regelen zijn?? Ik hoopte dat jij mij wel weer eens wilde laten klaarkomen?? "

14     9 Lees meer!

Dit gaatje geschikt voor anaal?

Impaloe: "Ik ben geen hele ervaren vrouw als het aankomt op anale seks, maar ik weet wel dat hoe strakker de kont is, hoe geiler het aanvoelt. "

18     27 Lees meer!

In de provincie Zuid Holland kent iedereen mij

Anouussh: "Ik wil niet uit de hoogte doen maar ik heb best wel een naam hier opgebouwd in de omgeving. Denk dat als jij wat rondvraag doet bij mijn collegas je al gauw zult achterhalen wie ik precies ben. "

11     9 Lees meer!

Ik heb niet meer genoeg aan 1 PIK!

Jacklinas: "Mijn man heeft niks te klagen over mij. Hij krijgt geweldige seks. Ik ben de gene die met nieuwe standjes aankomt en hem keer op keer laat klaarkomen. En ik mag ook eigenlijk niet klagen over hem.. Hij doet met alles mee en probeert me bij te houden!"

15     13 Lees meer!

Wat is jouw lievelingsstandje?

Orlena: "Ik ben altijd benieuwd wat een man liever heeft? Heb je liever seks met een vrouw in een standje dat je haar kan aan kijken of pomp je hem liever erin terwijl je tegen haar achterhoofd aankijkt?"

15     10 Lees meer!

Ik heb hem van het weekend gedumpt

Caeleyjil: "Mijn nu ex-vriendje had me figuurlijk flink genaaid zeg!! Ik had hem nu op heterdaad betrapt met een ander. "

5     11 Lees meer!

Wasteland lover hier hoor!

LoveBertina: "Hoe is t ermee? Hier goed, merk dat ik weer lekkerder in mn vel zit nu het weer beter gaat worden. Langzaam wordt dan alles vrijer ;-)"

13     4 Lees meer!

Sexfilmpje sturen lukt niet

Callonmy: "Ik heb voor het eerst in mijn leven een sexfilmpje opgenomen, waarin ik lekker met mijzelf aan het spelen ben! "

25     14 Lees meer!

Vandaag maandag 6 maart een seksdate!

Doornstreek: "Normaal gesproken zou ik het nooit doen hoor, maar ik ben vandaag gewoon zo opgewonden dat ik me niet meer in kan houden."

12     9 Lees meer!

Ik moet mijn leven van onderaf opbouwen

Seldaa: "Gescheiden, verhuisd, ontslagen, in een diep dal... mijn leven is de laatste maanden niet meer het sprookje wat het 10 jaar geleden nog was."

11     12 Lees meer!

Lerares basisschool is compleet seksloos

Lanisex: "Net een week vakantie achter de rug en ik had gehoopt een leuke man hier tegen te komen, maar ik heb wel 100 berichten verstuurd en niet één nuttige reactie gehad. Mannen willen best flirten, maar daar koop ik niks voor. "

12     12 Lees meer!

Voor een 40 jarige vrouw heb ik bar weinig ervaring

ArianeT: "Je zult gezien mijn leeftijd wel denken dat ik heel wat heb meegemaakt, maar het tegendeel is waar. In mijn hele leven heb ik nog nooit een vaste relatie gehad die langer dan een paar weken duurde en de verschillende sekspartners die ik heb gehad zijn op één hand te tellen. "

27     21 Lees meer!

Ik ben eenzaam

Ivana: "Ik ben Ivana Mozgova een Russische vrouw die al een heel groot deel van haar leven in Nederland woont. "

18     15 Lees meer!

Jouw pik zal voelen alsof ik weer maagd ben

Ramonahot: "Op dit moment ben ik zo lang single (ruim 7 jaar) dat bij jouw eerste aanraking mijn ondergoed gelijk doorweekt is en ik met blozende blik je zaadvragend aankijk. "

29     28 Lees meer!

Opladen voor het weekend

SexyJayda: " Ik heb een fantasie die niet veel vrouwen met mij delen. De meeste van mijn vriendinnen bijvoorbeeld zijn heel vies van sperma. Ze willen er niks mee te maken hebben en je moet aan hen echt niet vragen om te slikken. "

12     11 Lees meer!

Op zoek is naar een prikkelend moment

Lissa: "Ik ben alweer 47 maar ik ben nog altijd tevreden over mezelf en ik zit hier dan ook vol zelfvertrouwen en met een nat slipje jou dit berichtje te sturen! ;)"

21     11 Lees meer!

Doggystyle deepthroaten bondage en andere geile dingen

Sexyblondje: "Op mijn werk deel ik altijd de lakens uit en moet ik het goede voorbeeld geven voor mijn werknemers."

21     20 Lees meer!

Even kijken hoor

Aimee4u: "Als ik hier een advertentie aanmaak betekend dat meteen dat ik op zoek ben naar een seksdate?"

9     13 Lees meer!

Doordeweeks heb ik eenzame nachten

cathyxxlekker: "De komende paar maanden is mijn man voornamelijk met z'n werk bezig en daarom zijn mijn nachten doordeweeks heel eenzaam. Hij slaap soms op locatie zodat hij 's ochtend niet in de file hoeft te staan. "

5     12 Lees meer!

Anoniem verliefd worden

jolaaaan: "Ik stuur je dit bericht anoniem want ik wil niet dat mijn man erachter komt dat ik me hier heb aangemeld. Ons huwelijk kent al een paar problemen maar dat wordt alleen maar erger en erger naarmate we er niks aan doen."

9     10 Lees meer!

Soms voel ik me nog maagd

Anicaymega: "Omdat ik klein van postuur ben en totaal geen extra gewicht heb zijn mijn proporties allemaal minimaal. Ik heb kleine borstjes, een strak kontje en een ontzetten nauwe vagina. Het voelt soms wel alsof ik nog maagd ben als een beetje goedgeschapen man mij binnendringt. "

14     12 Lees meer!

Ik heb me het hele weekend lekker zelf verwend

JeannetteN: " Als de mannen niet willen kletsen of afspreken dan sla ik wel de hand in eigen boezem. Ik ben niet te beroerd om mezelf grondig te vingeren als ik weer eens geil ben en er niemand in de buurt is om het karwei te klaren. Vind jij dat schaamteloos 'Jim'? "

12     17 Lees meer!

Ik wil mijn drang naar sex blussen

Ilya01: "Het hele weekend ben ik hoopvol geweest en heb ik uitgekeken naar een spannende man die me zou komen verwennen. Het hele weekend ben ik aan één stuk door teleurgesteld en nu is de maat vol. "

10     7 Lees meer!

De laatste keer kan ik me niet meer herinneren

GirlJanty: "Ik voel me net een radeloze tiener die helemaal stijf van de spanning staat voor haar eerste keer. Ik kan me de laatste keer dat ik seks heb gehad niet eens meer herinneren...zo lang is het alweer geleden. "

16     15 Lees meer!

Nog nooit een onenightstand gehad

Nicje: "In mijn vorige relatie had ik best wel vaak seks, zeker 3 of 4 keer per maand. Dat vind ik best een hoop. Nu het uit is merk ik dat ik dat best wel mis. Ik zit nu vaak het hele weekend thuis op de bank en dan gebeurt er natuurlijk helemaal niets. "

27     22 Lees meer!

Dit is alles wat ik jou te bieden heb

Nanda78: "Dit is alles wat ik jou kan bieden deze week. Ik weet dat ik niet de mooiste vrouw ben, met reusachtige borsten, ronde billen en flink gevulde bankrekening."

32     15 Lees meer!

Niet echt heel erg rijp

Jennas: "Fuck...ik moet je echt bekennen dat ik gelogen heb op deze site. Ik val nogal op ervaren mannen en op deze site moet ik "

24     18 Lees meer!