Op zoek is naar een prikkelend moment

Lissa: "Ik ben alweer 47 maar ik ben nog altijd tevreden over mezelf en ik zit hier dan ook vol zelfvertrouwen en met een nat slipje jou dit berichtje te sturen! ;)"

21     11 Lees meer!

Doggystyle deepthroaten bondage en andere geile dingen

Sexyblondje: "Op mijn werk deel ik altijd de lakens uit en moet ik het goede voorbeeld geven voor mijn werknemers."

21     20 Lees meer!

Even kijken hoor

Aimee4u: "Als ik hier een advertentie aanmaak betekend dat meteen dat ik op zoek ben naar een seksdate?"

9     13 Lees meer!

Doordeweeks heb ik eenzame nachten

cathyxxlekker: "De komende paar maanden is mijn man voornamelijk met z'n werk bezig en daarom zijn mijn nachten doordeweeks heel eenzaam. Hij slaap soms op locatie zodat hij 's ochtend niet in de file hoeft te staan. "

5     12 Lees meer!

Anoniem verliefd worden

jolaaaan: "Ik stuur je dit bericht anoniem want ik wil niet dat mijn man erachter komt dat ik me hier heb aangemeld. Ons huwelijk kent al een paar problemen maar dat wordt alleen maar erger en erger naarmate we er niks aan doen."

9     10 Lees meer!

Soms voel ik me nog maagd

Anicaymega: "Omdat ik klein van postuur ben en totaal geen extra gewicht heb zijn mijn proporties allemaal minimaal. Ik heb kleine borstjes, een strak kontje en een ontzetten nauwe vagina. Het voelt soms wel alsof ik nog maagd ben als een beetje goedgeschapen man mij binnendringt. "

14     12 Lees meer!

Ik heb me het hele weekend lekker zelf verwend

JeannetteN: " Als de mannen niet willen kletsen of afspreken dan sla ik wel de hand in eigen boezem. Ik ben niet te beroerd om mezelf grondig te vingeren als ik weer eens geil ben en er niemand in de buurt is om het karwei te klaren. Vind jij dat schaamteloos 'Jim'? "

12     17 Lees meer!

Ik wil mijn drang naar sex blussen

Ilya01: "Het hele weekend ben ik hoopvol geweest en heb ik uitgekeken naar een spannende man die me zou komen verwennen. Het hele weekend ben ik aan één stuk door teleurgesteld en nu is de maat vol. "

10     7 Lees meer!

De laatste keer kan ik me niet meer herinneren

GirlJanty: "Ik voel me net een radeloze tiener die helemaal stijf van de spanning staat voor haar eerste keer. Ik kan me de laatste keer dat ik seks heb gehad niet eens meer herinneren...zo lang is het alweer geleden. "

16     15 Lees meer!

Nog nooit een onenightstand gehad

Nicje: "In mijn vorige relatie had ik best wel vaak seks, zeker 3 of 4 keer per maand. Dat vind ik best een hoop. Nu het uit is merk ik dat ik dat best wel mis. Ik zit nu vaak het hele weekend thuis op de bank en dan gebeurt er natuurlijk helemaal niets. "

28     22 Lees meer!

Dit is alles wat ik jou te bieden heb

Nanda78: "Dit is alles wat ik jou kan bieden deze week. Ik weet dat ik niet de mooiste vrouw ben, met reusachtige borsten, ronde billen en flink gevulde bankrekening."

32     15 Lees meer!

Niet echt heel erg rijp

Jennas: "Fuck...ik moet je echt bekennen dat ik gelogen heb op deze site. Ik val nogal op ervaren mannen en op deze site moet ik "

24     18 Lees meer!

Jaloers...

Hotclaire: "Soms ben ik best wel jaloers op mijn beste vriendin. Ze heeft het lichaam van een godin; een strak buikje, heerlijke billen en mooie grote borsten. Ik heb dat allemaal niet en moet het doen met wat ik van god gekregen heb. "

14     11 Lees meer!

Mijn man is ernstig ziek dement

WilligKarin: "Sinds begin dit jaar woont mijn man in een verpleeghuis. Hij is ernstig dementerend en het kost me gewoon ontzettend veel moeite om voor hem te zorgen."

26     21 Lees meer!

Perfect zakelijk seksaanbod

Olijfje: "Olivia is de naam en ik heb je profiel gelijk bovenaan mijn lijstje met favorieten gezet. Ik ben bezig met de perfecte man uitzoeken die ik een zakelijk seksvoorstel kan doen. "

13     15 Lees meer!

Aziatische vrouw zoekt vriend sekspartner

sunnyfay: "Ik zou nu even niet weten wat ik nog meer moet vermelden."

24     26 Lees meer!

Samen porno kijken is leuker

MilfJill: "Op dit moment doe ik het voornamelijk alleen en speel ik natuurlijk met mezelf. Ik gebruik een stevige dildo die zowel in mijn poes als in mijn kont gaat, dat vind ik heerlijk."

22     17 Lees meer!

Ik kom net van de huisarts

Lalaly: "Ik zag er al een tijdje tegenop, maar uiteindelijk is het allemaal hartstikke meegevallen. Hij heeft me van top tot teen onderzocht en alles werkt naar behoren. Mijn borsten zijn gezocht, mijn vagina is schoon en zonder enge soa's. Eigenlijk is het net alsof ik nog een 18 jarige meisje ben, zei hij. "

23     22 Lees meer!

Ochtendje aan het shoppen in de baas zn tijd!

hetelisa: "Hey mannetje! Hoe gaat het vandaag? Ik heb me ziek gemeld en ben een ochtendje gaan shoppen! Mijn baas weet van niks en die denkt dat ik thuis op de bank zit met griep. Best ondeugend toch? "

11     9 Lees meer!

Donderdag middag vrij en jij?

zoeklekkers: "Hey jij daar! JA JIJ!! Ben je vanmiddag ook vrij toevallig? Ik ga zo naar huis hoor, elke Woensdagmiddag ben ik er maar tot 13:00 uur en dan is het computertje uit en gaan!"

22     22 Lees meer!

Ik blijf voor de rest van mijn leven single

Melanie65: "Na een desastreus huwelijk ben ik nu helemaal klaar met relaties. Ik heb mezelf beloofd dat ik voor de rest van mijn leven single ga blijven. Er moet wel een hele knappe vent komen die mij van het tegendeel kan bewijzen. "

11     7 Lees meer!

Ik ben weduwe geworden op mijn 29e

MerelZandvliet: "Nu ben ik inmiddels al 8 jaar weduwe en begint mijn erfenis ook op te raken. Ik wist wel dat ik niet tot in het einde van tijden op mijn geld zou kunnen teren, maar ik heb het dan ook best drastisch uitgegeven zonder op consequenties te letten. "

18     14 Lees meer!

Ik zocht naar betaalde seks maar jij doet het gratis?

Mendely: "Ik moet je even wat over mezelf vertellen, ik ben Mandy en ik ben al een behoorlijke tijd desperate. Ik heb namelijk al meer dan 10 jaar geen seks gehad."

22     20 Lees meer!

Dit word me werk stringetje

LuciehotSweet: "Kijk ik stap net onder de douche vandaag en omdat ik zo vrijgevig ben krijg je gelijk te zien wat ik aandoe vandaag! ;) ==== > FOTO!"

22     22 Lees meer!

Ik wil snel een lekkere geile vent vinden

Ingevos: "Want 1 ) Het stikt hier van de oversekste vieze mannetjes 2 ) Ik voel me hier te jong 3 ) Dit is mijn laatste poging!"

19     20 Lees meer!

Ik hoop dat ik geluk heb!

Margawiljou: "Want als je een billen man heb dan heb je weinig aan me want ik heb nou eenmaal niet de meest verfijnde billen."

11     12 Lees meer!

Kan ik iets met je afspreken?

Sexyholiday: "Oh wauw, ik krijg ineens een heel geil idee. Als ik je nou vertel waar ik woon, kom je dan vanavond bij me langs ?? "

15     14 Lees meer!

Zoek jij nog een stouterd?

Milaverlege: "Je zal dit weekend vast wel al een seksdate hebben gemaakt. Ik was helaas niet thuis dus ik heb niks gedaan dit weekend. Ik wilde toch nog even snel voordat het weekend voorbij is een lekkerd uit de regio Zuid-Holland vinden waar ik deze week mee kan afspreken. "

23     15 Lees meer!