Weet jij want voor een dag het is vandaag?

Ikoefengraag: "Ik vraag me af of jij interesse hebt in wat te bieden heb. Kan jij het aan? Misschien wil nog wel bijbetalan!!"

18     13 Lees meer!

Goedenavond liever hoe gaat het met jou?

Sprongert: "Ik heb een hoop dingen die ik aan iemand kwijt zou willen. Een luisterend oor, iemand die aardig tegen mij wil zijn"

13     6 Lees meer!

Was jij vroeger vd Stones of vd Beatles?

giveittome: "Als je het goed weet te beantwoorden, dan wil ik jou wel neuken hihihi"

20     9 Lees meer!

Kom je me neuken op mijn boerderij in de provincie

Bianca: "We hebben alles alleen voor ons zelf. geen zorgen, geen omkijken naar. Gewoon een weekend dat volledig toegewijd is aan neuken :)"

21     11 Lees meer!

Ik neuk als je in de buurt woont

Ineke: "Laten we even babbelen om te kijken waar we wonen en of we snel kunnen afspreken"

24     20 Lees meer!

De kinderen hoeven niet te weten met wie ik neuk

Sabrina: "Alleenstaande moeder zijn is soms erg vervelend en enerverend. Maar gelukkig weet ik regelmatig met een vriendje af te spreken om wat stoom af te blazen"

10     10 Lees meer!

Ik kan niet met mezelf overweg

Moniek : "Ik heb vandaag vrij jongens! wie wil met met praten? ik ben single en ik moet zeggen dat ik moeite heb met mn lusten die maar niet vervult worden...."

11     5 Lees meer!

Ik word regelmatig gepest omdat ik single ben

Bracha: "Zo lang geen relatie meer, ook niet gewoon een beetje casual geneukt. Het is erg zwaar voor mij want ik hou van de warmte van een man..."

15     15 Lees meer!

Geen slaap door mijn aandoening

Kelly: "Hier zijn helaas geen medicijnen voor. Het vreet me helemaal op van binnen en het enige wat mij kan helpen is een man die hard kan neuken"

15     11 Lees meer!

Vraag me af hou jouw droomvrouw eruitziet

Celine: "Misschien kan dat gedeeltelijk uit laten komen. Ik ben erg nieuwsgierig van nature dus verwacht vooral veel vragen!"

14     8 Lees meer!

Dame op straat maar neukt als een beest

Demi: "Ik wil het een beetje disreet houden maar mn lichaam mag je wel alvast zien. Ik wacht op de eerste beste"

11     14 Lees meer!

nieuwe manieren om te neuken

spatje64 : "Ik wil dolgraag wat nieuwe ervaringen opdoen en nieuwe mensen leren kennen. Vooral met sex zou ik meer willen weten/kunnen. Doe je mee?"

14     7 Lees meer!

Maandagmiddag borrel lijkt mij wel wat

Lekkerdingzeg: "Misschien is er iemand die morgen wil afpsreken? Lekker een drankje pakken in een cafe ofzo en kijken wat er van kan komen?"

11     6 Lees meer!

Raad eens wat voor type ik ben

Lynn: "Langzaam en sensueel OF hard en hoerig? Wat denk jij?"

9     9 Lees meer!

Anneloetje heeft zin om te neuken

Anneloetje: "He geile vent.. druk jij eens op contact nemen met mij. Ik wil gewoon direct afspreken en geen zin in lang dradige verhalen!!"

16     8 Lees meer!

Iemand die vanavond zin heeft om te neuken

Welgeilx: "Misshcien ga ik dan wel even een lekker terrasje pakken ergens in Zuid-Holland. Weet jij iets leuks? En ben jij rond 18en klaar met werk? "

16     6 Lees meer!

Heb je al gehoord van de Amsterdamse drooglegging

Natgeil: " Jij hebt vast niet van de Amsterdamse drooglegging gehoord want eht heeft maar 1 slachtoffer: IK!!! "

11     9 Lees meer!

Goeie smorgens deze morgen!

Shreklover: "Hahaha ik hoop dat je lekker geslapen hebt want die energie heb je vanavond nodig!!! "

11     4 Lees meer!

Neuken ik wil nu neuken

Jennifer: "Zo moeilijk kan het toch niet zijn? Ik wil het gewoon nu en ik wil het gratis!! Ik denk dat ik alles wel in huis heb"

54     13 Lees meer!

Zie je me liever in een stijlvol jurkje of liever naakt

Prijsgeefster: " Deze mag je niet kapot maken hoor! Dit jurkje was best duur... maar je mag me wel gewoon lekker over de bank gooien en m'n string eronder vandaan trekken."

7     7 Lees meer!

ALS IK HET DURF DURF JIJ HET OOK!!!

Bangwildje: "eee ben jij nou zo'n onzekere man die lekker incognito vrouwtjes kan begluren terwijl ie zichzelf aftrekt of ben jij gewoon een ECHTE vent die mij in de kroeg helemaal van mijn voeten afswiept en de beste avond van mijn leven kan geven?"

16     12 Lees meer!

Kan je mijn seksuele horizon verbreden

Desiree: "Hoe is het vandaag? Veel te doen? Wat doe je precies voor werk? ik ben lekker vrij maar ik ga niet bij de pakken neerzitten! Wil vandaag lekker sporten en daarna mijn huisje spik en span maken zodat ik vanavond misschien een man uit Zuidholland kan uitnodigen."

10     4 Lees meer!

Zoekt een man dit mij goed kan verwennen

Idooltje: "Ik zoek een man die mij goed kan verwennen. Ik ben een blonde vrouw van 36 jaartjes jong en wil weer eens goed geneukt worden."

24     13 Lees meer!

Kom je fantasie met me delen!

Bibloem: "Fantaseer je weleens over sex met een heerlijke ervaren geile vrouw van 46 met volle heupen en lekkere borsten, warm en zacht. "

12     6 Lees meer!

Neuken met een onbekende

Jojazkjip: "Het borrelt bij mij al een tijdje dat ik graag een onbekende man een pleziertje doe (mezelf natuurlijk ook) maar het komt er maar niet van. In de kroeg ben ik denk ik toch net even iets te verlegen om zomaar een man mee naar mijn huis te nemen."

13     8 Lees meer!

MILF zoekt actieve man

Claudia: "Wat ik heb begrepen is dat er veel mannen van tegenwoordig ERG actief zijn op het gebied van seks. Klopt dat denk je? Ben jij ook ERG actief op het gebied van seks?"

14     6 Lees meer!

Hij gaat vreemd dat kan ik ook

Wraakiszoet: "Ik ben ontzettend boos! Furieus gewoon! Ik ben er namelijk achter gekomen dat mijn man mij al een tijd lang bedriegt met een jonge griet. En daarom wil ik wraak nemen en daar heb ik jou voor nodig. "

10     4 Lees meer!

Milf van 50 wilt neuken

Maddy66: "Jij kan vast wel raden hoe ik het voor elkaar krijg om er op mijn leeftijd nog zo strak en jeugdig uit te zien? Veel seks, precies! "

52     26 Lees meer!