Afspreken om te neuken op regelmatige basis

Bashful: "Mijn naam is Amanda en ik ben op zoek naar een lekkere kerel die op regelmatige basis met me zou willen afspreken voor seks. Pas er op, ik zoek geen relatie!!"

14     10 Lees meer!

Vriend heeft me in de steek gelaten

Naadnan: "Mijn ex-vriend was het er niet mee eens dat ik 6 dagen op de markt sta, maar ik heb dat nodig voor mijn inkomsten en dat is dan ook de reden dat hij me in de steek heeft gelaten "

9     7 Lees meer!

Jij en ik samen naakt spannend he

Suss: "Noouuuu, snap jij dat nou?!?! Deze website markeert deze foto als Pornografisch... Ik mag 'm NIET MEER versturen!!!!"

8     7 Lees meer!

Zal ik naar jou komen om te neuken

Chayenne: "Ik schrok net wakker uit een droom en begon even mijn mail te checken. Zag dat ik weer wat berichtjes had hier dus die bekeek ik eventjes. Geen interessante mannen, dus toen ben ik zelf maar even gaan zoeken, werd ondertussen namelijk toch best wel geil. "

15     8 Lees meer!

Brutale mensen

Irma: "Goedemorgen! Ben jij een beetje een brutale jongen? Daar hou ik wel van! Een beetje stout en ondeugend. "

9     8 Lees meer!

Stralende lach

Lachebekkiej: "Goedemorgen liefje! Ben je al verblind door mijn glimlach? "

18     7 Lees meer!

Wil je weten hoe geil ik nu ben

Bianca: "Het is lekker laat en dan ben ik extra geil heb jij ook zo een zin in iets geils en stouts?"

23     8 Lees meer!

Sexcontact in een straal van 20km

Groennaaigaren: "Ik zit zo eens rond te kijken naar een lekkere vent bij mij in de buurt? Ik zoek eigenlijk iemand waar ik af en toe naar toe kan voor een lekker potje sex! Misschien een straal van 20km? Dat is voor mij wel een optie."

11     9 Lees meer!

Ik zou wel eens lekker willen klaarkomen

Marcella: "Zeg geile man, hoe vaak kan jij klaarkomen op een avondje?"

26     14 Lees meer!

Zal ik eens lekker aan jouw piemel friemelen

Dewildeveter: "Ik ben teder, zelfverzekerd en charmant. Ik ben ook vriendelijk, zorgzaam, eerlijk, beleefd, trouw en vertrouwen. Ik vind het leuk grappig want het is altijd prettig om te ervaren van positieve emoties. "

23     9 Lees meer!

Gewoon lekker kei hard neuken

Natasja84: "Even puur hypothetisch, stel dat je bij mij aanbelt en ik doe zo open? Wat is dan jouw reactie? Wat doe je dan? Ik vraag dit omdat mijn vorige date volledig op slot schoot."

19     15 Lees meer!

Ben jij ook op zoek naar vrijblijvende seks

Smileeeee: " Ik bedoel natuurlijk gewoon dat we elkaar kunnen neuken en seks met elkaar kunnen hebben wanneer we willen en daarnaast geen last van elkaar hebben! Soort van Friends with Beneftis."

21     15 Lees meer!

OUD 61 maar nog lang niet versleten

Flo: "Hier Flo van 61 jaar. Ik ben best een oudere vrouw, maar ondanks mijn leeftijd ben ik echt nog lang niet versleten! Ik kan nog erg genieten van de seks en het speelse naar elkaar toe."

20     16 Lees meer!

Ik ben lekker alleen thuis

Actieffiej: "Ik heb een fantasie.. waar ik alleen thuis ben. Ik lig al in mijn bed, naakt, als ik hoor dat de voordeur wordt geforceerd."

18     11 Lees meer!

Ik zoek een echte sekspartner!

Hottiesel: "Goedemorgen liefje! Weet je wat me ideaal lijkt? Om een vast sekspartner te hebben. Gewoon iemand waar je even naar binnen kan lopen voor een goede beurt! "

14     10 Lees meer!

Jij kan mij vast wat aandacht geven

Lottelsa: "Ik wil hier eigenlijk niet zielig doen want dat ben ik niet. Maar ik wil wel weer intimiteit en positieve aandacht van een man krijgen. Van mijn eigen man krijg ik dat niet meer sinds mijn operatie."

8     8 Lees meer!

Keurt u mij ook af vanwege mijn leeftijd

Claudetta: "Ik voel me echt een oude taart. Sinds ik nergens meer als model aan de bak kom vanwege mijn leeftijd lijkt mijn leven wel voorbij. Nou ben ik ook alweer weken op zoek naar een geile man die met me wil afspreken"

18     9 Lees meer!

Heb jij grote spuitkracht

Belisa: "Ik heb mij sporen verdiend met het oudste beroep ter wereld, ben gestopt op mijn 50e. Nu na een aantal jaren rust begint het weer te kriebelen en verlang ik weer naar een goede wip!"

15     8 Lees meer!

Dat is wat je kan krijgen!

Aafkerose: "Ik ga het niet mooier maken dan dat het al is Jim. Kijk naar de foto, beoordeel me of je me wel of niet zou willen en stuur wat terug."

13     10 Lees meer!

Verleiden is een kunst.

BoBeau: "Mannen omschrijven mij vaak als een charmante en sensuele vrouw. Ik denk dat ze wel gelijk hebben maar ik heb meer in mijn mars. Ik vind het heerlijk om een man op afstand te verleiden en een blik in zijn ogen te zien die maar n ding zegt."

5     4 Lees meer!

Meer dan een lustobject!

Edelemama: " Goedemiddag!!! Ik ben een dame van een bepaalde klasse en zo wil ik ook behandeld worden. Ik ben niet een of ander lustobject waar elke man zich op uit mag leven. Nee ik selecteer mijn partners wel vrij nauwkeurig. "

5     8 Lees meer!

Thuis heb ik de hoop al opgegeven

Ginaatje: "Thuis is het echt 3x niks meer! :( Jammer maar dan kan ik hier maar eens gaan rond snuffelen. Het enige wat ik tot nu toe nog ben tegengekomen zijn mannen die lekker willen kletsen over van alles en nog wat, maar dat is JUIST niet wat ik zoek!!"

23     13 Lees meer!

Wat dacht je van een Sittard

Greygirl53: " Hoihoi daar meneer! Hoe is het ermee op de maandag?"

9     5 Lees meer!

Slaafje voor het weekend

MeesteresJulia: "Deze meesteres is op zoek naar een slaafje voor het weekend. Voel je er wat voor? Het afgelopen weekend is het me niet gelukt om een slaafje te strikken, want ik kreeg ineens een afmelding van een slaaf en daar ben ik natuurlijk niet van gediend!!"

2     4 Lees meer!

Stem je voor of tegen

Chantalla: "Dat je seks lekker vindt, dat is belangrijk. En als je ook nog een beetje fantasie en passie mee brengt, maak je mij gelukkig. "

28     19 Lees meer!

Je moet alles een keer gedaan hebben zeggen ze

Palesastift: "Yeah, als het dan toch maar voor 1 keertje is, dan kan je net zo goed in dezelfde stad wonen. Waar woon jij?"

15     10 Lees meer!

Vaker dan 1x keer

nEWLIVEEE: "Ik ben bereid om te reizen naar jou maar ik kan ook ontvangen bij mij thuis. Wat jij wil."

20     16 Lees meer!

Wat doet een vrouw die te veel tijd over heeft

SteffieK: "Die gaat een man zoeken om haar grootste hobby een keer goed uit te kunnen voeren. En daar heb ik jou voor nodig."

3     4 Lees meer!