Ik zal me maar eens voorstellen

Shade: "Ik zal me maar eens aan je gaan voorstellen. Nu mag het! Mijn naam is Silvia, 37 jaar en ik werk als schoonheidsspecialiste."

11     7 Lees meer!

Ik kom wel naar jou toe

Lostlover: "Ik wil door mijn omgeving liever niet gezien worden als die slet die weer een andere vent over de vloer heeft. Niet dat dat heel vak voorkomt maar je weet hoe mensen zijn."

10     12 Lees meer!

Zin in een geile seksdate met mij

Rosanne: " Mag ik jou pijpen want dat is wat ik zo graag wil doen. Ik wil proeven en voelen hoe je pik smaakt."

10     11 Lees meer!

Werkt dit echt joh

Lynn: "Ik lijk heel verlegen, op de foto en in het echt, maar ik ben ook heel pittig hoor. Maar als ik eerlijk ben overheerst de verlegenheid. Het zit me echt in de weg. Ik durf nooit met iemand te praten en ook oogcontact vind ik moeilijk."

14     9 Lees meer!

Ik kom bij je naakt schoonmaken als je wil

Janien: "k ben een actieve, eerlijke en romantisch persoon. Ik ben grappig en vrolijk. Ik hou te glimlachen en lachen. Ik ben een emotioneel persoon, maar ik denk dat mijn humeur is zoet. Ik leer en hard werken voor het bereiken van al mijn doelen."

11     7 Lees meer!

Trio met Roxy en Kim

Roxyenkim: "Wij zijn Roxy en Kim, we zijn beiden getrouwd maar zijn stiekem ook echt gek op elkaar. Onze mannen weten hier niets van. Nu hebben wij een hoop fantasien die wij met jou willen uitvoeren!"

24     13 Lees meer!

Seksbeest als favoriet

Hadennagold: "Wil je mij niet als je favoriet hier van deze site? Ik ben HET seksbeest van deze hele site, geloof me maar!! "

15     8 Lees meer!

Vanavond neuken

Evybosy: "Heel simpel eigenlijk! Ik zoek iemand waar ik af en toe mee af kan spreken en die dan ook tijd voor mij vrij maakt. Voor nu zoek ik iemand voor vanavond!"

16     11 Lees meer!

Kiekeboe wat vind je ervan

Geraldine: "Het is misschien een beetje direct maar HIER draait het wel allemaal om toch? Dit is wat je kan krijgen en ik ben ook heel benieuwd wat mij te wachten staat"

9     6 Lees meer!

Seksloos leven moet weer opgewekt worden!

Anoniemuis: "Heb zo iets nog nooit gedaan en al helemaal niet stiekem. Mijn vriend is vaak weg voor het werk en wanneer hij er wel is, dan is hij te moe om ook maar een vinger naar mij uit te steken."

16     9 Lees meer!

Fuck it ik wil gewoon nu neuken

Toeristje: "De lusten zijn lasten geworden! Te lang heb ik gezocht en ben het hele land door geweest naar op weg naar een spannende date maar elke keer viel het enorm tegen! NU MOET HET EEN KEER GOED!! "

20     17 Lees meer!

Wat heb jij ervoor over

Denise: "Hey schatje, goedemiddag! Wat heb jij ervoor om mijn borsten eens goed te bekijken? Doe eens een voorstel, ik ben benieuwd! ;-) "

17     9 Lees meer!

Afspreken om te neuken op regelmatige basis

Bashful: "Mijn naam is Amanda en ik ben op zoek naar een lekkere kerel die op regelmatige basis met me zou willen afspreken voor seks. Pas er op, ik zoek geen relatie!!"

13     10 Lees meer!

Vriend heeft me in de steek gelaten

Naadnan: "Mijn ex-vriend was het er niet mee eens dat ik 6 dagen op de markt sta, maar ik heb dat nodig voor mijn inkomsten en dat is dan ook de reden dat hij me in de steek heeft gelaten "

8     7 Lees meer!

Jij en ik samen naakt spannend he

Suss: "Noouuuu, snap jij dat nou?!?! Deze website markeert deze foto als Pornografisch... Ik mag 'm NIET MEER versturen!!!!"

7     7 Lees meer!

Zal ik naar jou komen om te neuken

Chayenne: "Ik schrok net wakker uit een droom en begon even mijn mail te checken. Zag dat ik weer wat berichtjes had hier dus die bekeek ik eventjes. Geen interessante mannen, dus toen ben ik zelf maar even gaan zoeken, werd ondertussen namelijk toch best wel geil. "

14     7 Lees meer!

Brutale mensen

Irma: "Goedemorgen! Ben jij een beetje een brutale jongen? Daar hou ik wel van! Een beetje stout en ondeugend. "

9     8 Lees meer!

Stralende lach

Lachebekkiej: "Goedemorgen liefje! Ben je al verblind door mijn glimlach? "

14     7 Lees meer!

Wil je weten hoe geil ik nu ben

Bianca: "Het is lekker laat en dan ben ik extra geil heb jij ook zo een zin in iets geils en stouts?"

22     8 Lees meer!

Sexcontact in een straal van 20km

Groennaaigaren: "Ik zit zo eens rond te kijken naar een lekkere vent bij mij in de buurt? Ik zoek eigenlijk iemand waar ik af en toe naar toe kan voor een lekker potje sex! Misschien een straal van 20km? Dat is voor mij wel een optie."

10     9 Lees meer!

Ik zou wel eens lekker willen klaarkomen

Marcella: "Zeg geile man, hoe vaak kan jij klaarkomen op een avondje?"

24     14 Lees meer!

Zal ik eens lekker aan jouw piemel friemelen

Dewildeveter: "Ik ben teder, zelfverzekerd en charmant. Ik ben ook vriendelijk, zorgzaam, eerlijk, beleefd, trouw en vertrouwen. Ik vind het leuk grappig want het is altijd prettig om te ervaren van positieve emoties. "

21     9 Lees meer!

Gewoon lekker kei hard neuken

Natasja84: "Even puur hypothetisch, stel dat je bij mij aanbelt en ik doe zo open? Wat is dan jouw reactie? Wat doe je dan? Ik vraag dit omdat mijn vorige date volledig op slot schoot."

19     13 Lees meer!

Ben jij ook op zoek naar vrijblijvende seks

Smileeeee: " Ik bedoel natuurlijk gewoon dat we elkaar kunnen neuken en seks met elkaar kunnen hebben wanneer we willen en daarnaast geen last van elkaar hebben! Soort van Friends with Beneftis."

20     14 Lees meer!

OUD 61 maar nog lang niet versleten

Flo: "Hier Flo van 61 jaar. Ik ben best een oudere vrouw, maar ondanks mijn leeftijd ben ik echt nog lang niet versleten! Ik kan nog erg genieten van de seks en het speelse naar elkaar toe."

20     16 Lees meer!

Ik ben lekker alleen thuis

Actieffiej: "Ik heb een fantasie.. waar ik alleen thuis ben. Ik lig al in mijn bed, naakt, als ik hoor dat de voordeur wordt geforceerd."

17     11 Lees meer!

Ik zoek een echte sekspartner!

Hottiesel: "Goedemorgen liefje! Weet je wat me ideaal lijkt? Om een vast sekspartner te hebben. Gewoon iemand waar je even naar binnen kan lopen voor een goede beurt! "

11     10 Lees meer!

Jij kan mij vast wat aandacht geven

Lottelsa: "Ik wil hier eigenlijk niet zielig doen want dat ben ik niet. Maar ik wil wel weer intimiteit en positieve aandacht van een man krijgen. Van mijn eigen man krijg ik dat niet meer sinds mijn operatie."

8     8 Lees meer!