Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Veelgestelde vragen

Voor wie is DirectGratisNeuken.nl bedoeld?

Iedereen die 18 jaar of ouder is en serieus opzoek is naar een spannende flirt is hier welkom! Maar ook als je gewoon opzoek bent naar leuk contact of misschien wel meer kun je hier terecht.

Hoe word ik lid?

Om u aan te melden op deze site, dient u allereerst naar DirectGratisNeuken.nl te gaan. Als u daar eenmaal bent zoekt u een profiel uit die u leuk/geil vindt. Door op “neem nu contact op met” te klikken kom je in contact met het profiel. Volg de verdere registratie stappen om uw profiel op de site aan te melden. Na het aanmelden (gratis) kunt u contact opnemen met het profiel. LET OP: Op DirectGratisNeuken.nl zelf kunnen geen berichten worden verstuurd, u maakt een profiel aan op een andere website waar dit profiel contact zoekt.

Is een profielfoto verplicht?

Een profielfoto is voor geen enkel van onze leden verplicht. Wel is het natuurlijk zo dat een profielfoto een leukere indruk maakt en tot meer gespreksstof etc. kan leiden, we merken dat leden met een profielfoto meer aanspraak krijgen dan leden zonder profielfoto. We willen je dus als tip meegeven dit wel te doen. Echter ben je volledig vrij in deze keuze.

Wat doe ik als een (ander) lid van DirectGratisNeuken.nl ongewenst gedrag vertoont?

Bij ongewenste berichten en/of ongewenst gedrag kunt u onze helpdesk raadplegen via het volgende e-mail adres: team@directgratisneuken.nl. Zodra wij uw mailtje hebben ontvangen, zullen wij direct actie ondernemen en de gepaste maatregelen toepassen.

Is DirectGratisNeuken.nl gratis?

DirectGratisNeuken.nl is volledig gratis te gebruiken. Alle profielen zijn gratis in te zien, en het aanmaken van een profiel op de site is ook kosteloos. Het is echter niet mogelijk om op DirectGratisNeuken.nl berichten te versturen naar andere profielen. Het contact met andere profielen dient dan ook op een andere site te gebeuren. Door op een profiel te klikken, en contact met hem of haar op te nemen, wordt u automatisch doorgestuurd naar de website waar het profiel actief is. Om berichten te kunnen versturen naar andere leden op moet u allereerst credits kopen. U vindt deze credits op onze website onder het kopje ‘’Koop credits’’. Een creditpack is een pakket dat u koopt waarin meerdere credits zitten, de prijs per credit wordt goedkoper naarmate er meer credits gekocht worden.

OnlineSexdates.nl biedt verschillende creditpacks aan:

  • CreditPack 1000 tokens, kosten € 10,00
  • CreditPack 2500 tokens, kosten € 25,00
  • Creditpack 5000 tokens, kosten € 40,00

Wat kan ik doen wanneer het inloggen/aanmelden niet lukt?

Het kan soms zo zijn dat de browser waarvan u gebruik maakt de site niet goed opent. Wij raden u aan het nog eens in een andere browser te proberen. Mocht het dan nog steeds niet lukken kunt u het beste contact opnemen met onze helpdesk, via: HYPERLINK "mailto:team@directgratisneuken.nl" team@directgratisneuken.nl Ik ben mijn gebruikersnaam en of wachtwoord vergeten, wat kan ik doen? Stuur een mailtje aan team@directgratisneuken.nl, wij kunnen u dan persoonlijk verder helpen.

Hoe verwijder ik mijn profiel van DirectGratisNeuken.nl?

Mocht je problemen hiermee ondervinden, dan kan je ook ons via email contacten, zodat wij dit voor je kunnen regelen. Het email adres is team@directgratisneuken.nl. Zodra het account verwijderd is, ontvang je daar een bevestiging van.

Bevat de website fictieve profielen?

De Website biedt een chatdienst aan met als doel het flirten met Fictieve Profielen, waarbij onder flirten wordt verstaan het uitwisselen van erotische chatberichten tegen vergoeding van een bepaald bedrag per Chatbericht. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainmentdoeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk.

Hoe kan ik mijn persoonlijke informatie opvragen?

Je kunt per e-mail een verzoek indienen. Het e-mailadres kun je vinden op de contactpagina. Ik wil samenwerken, hoe kan ik jullie bereiken? Door een email te sturen naar team@directgratisneuken.nl.

Waarom word ik naar een andere website gestuurd?

Het is niet mogelijk om uw eigen profiel toe te voegen aan DirectGratisNeuken.nl. Wij werken nauw samen met verschillende datingsites. Leden die wat extra aandacht zoeken, kunnen gratis adverteren op onze website. Als u contact wilt met één of meerdere profielen wordt u doorverwezen naar een andere website waar hij of zij actief is. Na het aanmelden kun u eenvoudig contact opnemen met een ander profiel.

Klik Hier & Registreer Gratis