Meer dan een lustobject!

Edelemama : " Goedemiddag!!! Ik ben een dame van een bepaalde klasse en zo wil ik ook behandeld worden. Ik ben niet een of ander lustobject waar elke man zich op uit mag leven. Nee ik selecteer mijn partners wel vrij nauwkeurig. "

5     9 Lees meer!

Thuis heb ik de hoop al opgegeven

Ginaatje : "Thuis is het echt 3x niks meer! :( Jammer maar dan kan ik hier maar eens gaan rond snuffelen. Het enige wat ik tot nu toe nog ben tegengekomen zijn mannen die lekker willen kletsen over van alles en nog wat, maar dat is JUIST niet wat ik zoek!!"

24     13 Lees meer!

Wat dacht je van een Sittard

Greygirl53 : " Hoihoi daar meneer! Hoe is het ermee op de maandag?"

10     5 Lees meer!

Slaafje voor het weekend

MeesteresJulia : "Deze meesteres is op zoek naar een slaafje voor het weekend. Voel je er wat voor? Het afgelopen weekend is het me niet gelukt om een slaafje te strikken, want ik kreeg ineens een afmelding van een slaaf en daar ben ik natuurlijk niet van gediend!!"

3     4 Lees meer!

Stem je voor of tegen

Chantalla : "Dat je seks lekker vindt, dat is belangrijk. En als je ook nog een beetje fantasie en passie mee brengt, maak je mij gelukkig. "

29     19 Lees meer!

Je moet alles een keer gedaan hebben zeggen ze

Palesastift : "Yeah, als het dan toch maar voor 1 keertje is, dan kan je net zo goed in dezelfde stad wonen. Waar woon jij?"

16     10 Lees meer!

Vaker dan 1x keer

nEWLIVEEE : "Ik ben bereid om te reizen naar jou maar ik kan ook ontvangen bij mij thuis. Wat jij wil."

22     16 Lees meer!

Wat doet een vrouw die te veel tijd over heeft

SteffieK : "Die gaat een man zoeken om haar grootste hobby een keer goed uit te kunnen voeren. En daar heb ik jou voor nodig."

3     4 Lees meer!

Pakjes met gaatjes

Stellatje : "Zoals je op de foto kan zien, hou ik van sexy lingerie. Ik koop deze speciaal om mannen te verleiden en uit te dagen tot hele geile seks. Ik heb ook veel setjes met open kruisjes, dan kan je er zo in. Ook zo geil. Ik heb een kast vol. "

15     11 Lees meer!

Dominant of onderdanig

Carpedier : "Ik ben een actieve vrouw van 59 jaartjes jong en heb geen man om mijn behoeften mee te delen. Ik ben dan ook opzoek naar een spannende en eerlijke date voor verschillende dagen. Ik ben nogal dominant en aanwezig. Maar hou zeker van uitdagingen en die zijn er genoeg volgens mij. "

10     6 Lees meer!

Hoop iemand hier te vinden

Charlinedatenu : "Mag ik jou uitnodigen voor vanavond? Bij mij in Breda!"

15     8 Lees meer!

Ben jij wel eens geil op het werk

Annelies : "Ik probeer je echt niet geil te maken op je werk hoor, zou wel lekker en spannend zijn maar ik wil je gewoon overhalen tot een date met mij! (geile date)"

8     6 Lees meer!

Niet 1 niet 2 maar een heel zooitje!!!!

Sylviashootje : "Ok, ik ben Sylvia een hete vrouw van 44 met een DROOM! Die droom is om door een heel zooitje mannen geneukt en uit elkaar getrokken te worden!! :$"

14     5 Lees meer!

Geilste dat je ooit zal krijgen

Musshie : "Ik ben Mirthe en ik ben 38 jaar. Ik ben wat je noemt een echte PORNOSTER! haha ik neuk als een gek en als ik eenmaal mijn handen en mond aan je krijg dan ga jij spuiten als een gek!!"

11     11 Lees meer!

JAA ik lig nog wakker hoor!

Annekkeee : "Ben jij ook toevallig nog wakker? Ik kan echt niet slapen en heb nog aardig veel energie voor in de late nacht. Ik hoop misschien wel dat jij hier nog naar toe kan komen of dat je me bij jou thuis uitnodigt."

28     13 Lees meer!

Wat vind je van mn kontje

Jongvertoten : "Raak je daar niet opgewonden van? Kan ik jou dan WEL vragen om anale seks?"

18     16 Lees meer!

sex is maar sex

Pinklover : "Ik snap niet waar iedereen zo moeilijk over doet, als wij nou gewoon sex willen hebben, dan kan dat toch gewoon of vind je mij dan meteen een slet?"

18     11 Lees meer!

Koffie en misschien iets lekkers erbij

Heteliv : "Goedemorgen, heb je zin om misschien even fijn met mij te gaan kletsen? Ik woon alleen en ik ben vandaag vrij!"

17     9 Lees meer!

ik wil mezelf ontdekken op seksgebied

Nikki : "Hallo, hier Nikki een leuke spontane dame van 38 jaar. Ik ben nu op een punt in mijn leven gekomen dat ik wil genieten van alles wat ik nog niet meegemaakt heb."

13     11 Lees meer!

Wat heb jij te bieden

Rechtzodiegaat : "Ik hoop dat er niemand hier heel lang gaat lopen zeuren of mij gaat zitten beoordelen. Ik ben oud en wijs genoeg om te weten wat ik aan het doen ben. Dank u wel!!"

16     6 Lees meer!

Ik wil graag neuken maar niemand wil

Anjaaaaantje : "Ik vraag mezelf echt af waarom hier niemand met mij wil neuken??? Kan je hier wel een date krijgen of zit ik nu stom tegen een muur te praten!?"

22     13 Lees meer!

Ik wil gewoon seks!!

Anjaaaaatje : "zo maak je me echt verdrietig hoor Jim! Ik leg aan je uit hoe de vork in de steel zit en jij verbloemt het gewoon om maar enig teken van leven te geven aan mij!"

15     11 Lees meer!

Hou jij niet van kleine vrouwen

Norahsex : "Klik dan ook niet op mijn profiel! :$ je weet dat ik maar 1.52m ben dus dat is echt klein voor een vrouw, maar wat is daar nou erg aan? Zoals je op de foto kan zien zit alles er op en er aan bij mij."

21     18 Lees meer!

Laat het allemaal op me af komen

Mooijert : "We maken er het beste van, lekker genieten samen, doen waar we zin in hebben. Flirten, zoenen, vrijen en de erotische kant van elkaar ontdekken. Ik zoek geen relatie maar wel een man waar ik goede seks mee kan hebben en mijn stoute kant aan kan laten zien naast leuke dates."

10     5 Lees meer!

Maagdelijk kontje

Janniewilwel : "Ik heb al best veel gedaan op seksgebied, maar nu wil ik wel eens iemand ontmoeten waarmee ik echt over mijn grenzen heen ga. Zelf durf ik niet echt het voortouw te nemen daarom vraag ik jou ook Jim om me daarbij te helpen. "

19     11 Lees meer!

Tattoo niet vervelend

Quinty : "Mijn tattoo schrikt een hoop mensen en mannen af. Die denken: Goh, wat een leuke dame en dan zien ze h'm en dan is het van...Oh!"

15     12 Lees meer!

Gelukkig bepaal ik zelf wanneer ik werk

Freevoorjou : "En dat geeft mij dus gelegenheid om tussen werktijd door tijd vrij te maken om mezelf eens lekker te laten verwennen door een geile man."

18     9 Lees meer!

Sprankelende dame wenst speciale aandacht

Marijkesnoess : "Misschien ben jij die man die weet wat ik nodig heb? Een echte man die een dame zoals ik weet te waarderen en mij kippenvel wil bezorgen? Als dit jou aanspreekt moeten wij echt eens spreken en wie weet meer!"

6     4 Lees meer!