Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Alleen neuken zonder relatie kan toch?

Doris(41) schrijft:

Alleen neuken zonder relatie?

Ik ben echt happy single hoor en ik zie hier genoeg mannen met wie ik weleens een leuk avondje zou willen hebben maar die zijn toch allemaal uit op een relatie en dat is juist wat ik niet wil.

Gewoon een leuk los contact waarbij we beiden genieten, dat moet toch ook zo kunnen?
Wat zou jij willen?

Nu seksueel contact Doris? Klik dan hier! Neem nu contact op met
Doris !

7 Reacties

 • Sul

  2 years ago

  0638603239

 • DODO

  2 years ago

  Hallo, ik ben een rustige romantische atleet, op zoek naar een vrouw die me leven en plezier geeft. Ik ben 39 jaar. Ik woon alleen "en ik ben een. Als je een relatie met mij wilt. En meer over mij weten. Wie stuurt me zijn telefoonnummer, Sorry, ik kan niet antwoorden op de berichten. Omdat ik nu niet de prijs heb om me te abonneren. Allemaal ik kan nu telefonisch antwoorden. Ik heb een thuis waar ik alleen woon, in amsterdam. Mijn nummer is : 0687648815. Ik heb ook WhatsApp.

 • Hamid

  2 years ago

  Hoi hoe gaat het met je Doris dat kan zeker daar zijn vrienden voor toch bel of app me 0624421224

 • Dick

  2 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • Pieter

  2 years ago

  Ik ben jong en wil je graag verwennen, app me als je meer wilt weten 0624409197

 • Gio

  2 years ago

  Hoi ben nederlands en jongen man 30+ , wil zeker afspreken en kijk op me app profiel of je me foto leuk vind , en app me dan en dan weet ik zeker dat we snel afspreken, 0617626088 watch app me xx

 • Nati

  2 years ago

  Hey schat ik zou heel graag met jou willen neuken 0686320066

Plaats reactie

Doris

Geilen met Doris?

Druk dan hier voor contact!