Denk je vaak aan sex?

Denk je vaak aan sex?

Door: Philiene

Geplaatst: 21-04-2016

Reacties: 9

Philiene schrijft:

Wist jij dat er mannen waren die liever niet lastig gevallen worden met sex in de ochtend? Echt waar hoor, heb het zelf meegemaakt! Ik ben Jasmine en werk als allround model en heb daardoor met best veel mannen als geslapen.

Als ik een geile nacht heb gehad, of lang heb doorgewerkt dan heb ik soms al in de ochtend zin in sex. Maar als degene met wie ik dat wil dan geen zin heeft dan schiet ik niks op!!

Ik heb een vent nodig die altijd zin heeft, iemand die vaak aan sex denkt. Bijvoorbeeld dat ik jou op bel, maakt niet uit hoe laat, en als we dan beide kunnen dat we gewoon afspreken om lekker even goeie sex te hebben!

Zal ik je mijn vrije dagen doorgeven of wil je gewoon mijn nummer ofzo?


9 Reacties:

 • Wim · 10 maanden geleden Hi Jasmine, strak plan, ik heb ook op de raarste momenten last van een odol, daar kan ik tot nu toe niets mee. Dus laten we nummers uitwisselen als je ook in de buurt van Capelle aan den IJssel woont.
  Ben gescheiden, woon alleen, nu nog niet toe aan een vaste relatie, maar als we regelmatig afspreken kan dat groeien ( mooi bruggetje nietwaar?) Om te beginnen mijn nummer is 06-48067621 met foto op Whatsapp.
  Ik ben gescheiden, woon alleen en we doen niemand te kort. Ook kunnen er niet onverwacht kinderen binnen komen, die heb ik niet en familieleden zijn schaars en het laatste bezoek daarvan kan ik me niet meer herinneren. Dus tot snel, dikke kus, Wim de Groot (59).
 • Wim 010 · 2 jaren geleden Hi Jasmine er moet gewoon eens minder gedacht en meer gedaan worden.
  Ik ben Wim, werk in de Beveiliging en wil graag met je afspreken, maar dat t naar meer smaakt is zekerrrr!!!!
  Ben dagen als dinsdag avond woensdag donderdag en vrijdag ochtend thuis.
  En ik ben niet gebonden, maar gescheiden, geen kids, wel een hondje ( Stafford ) die heet Sjakie.
  Capelle aan den IJssel in de buurt en geen bezwaar? Bellen maarrrrr!!! 010-7867615.
  Kan hier geen foto bijvoegen, maar als je mij op de Whatsapp toevoegt krijg je mijn profielfoto er gratis bij. 06-11453298.
  Dikke kuss Wim de Groot ( Ook op Facebook.) Prive mail wdegroot342@kpnmail.nl
 • Ruudje · 3 jaren geleden Ik wil je nr hier de myne 0471282939
 • henk · 3 jaren geleden ik zal je mijn nummer geven want ik heb altijd zin 0643454748
 • daniel · 3 jaren geleden hoi ik ben daniel 18 jaar ik wil jou beffen jouw kont en voeten likken kan dat mevrouw? mijn e mail
  danwlodacki@gmail.com
 • Rene · 3 jaren geleden Dag schat ik ga lekker seks met jou en heerlijk aan je borsten zuigen en ook lekker Neuk,met jou en ook je kutje goed verwennen en ook lekker met borsten spelen als bloot zijn en tepels dan gr rene
 • apeldoorn87 · 3 jaren geleden hallo ik ben maikel 29 jaar en woon in apeldoorn als je zin heb en echt een geile avond wil app of bel me dan op 0611764030
 • Anthony · 3 jaren geleden Hee schoonheid geef jou nummer door dan bel ik je dan geef ik je een lekkere stoot mijn nr 0651145945
 • Chris · 3 jaren geleden Ze zeggen dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn het normaal het geval is. Zou je het tegendeel bewijzen ? Stuur jij wat terug dan gaan we verder?

Plaats reactie

Denk je vaak aan sex?

Wil je neuken met Philiene?

Druk hier voor contact!