Dit weekend niks gepland. Dus, neuken?

Dit weekend niks gepland. Dus, neuken?

Door: Marlene

Geplaatst: 16-08-2018

Reacties: 4

Marlene schrijft:

Let maar niet op de foto'tjes hoor!! :)

Ben niet de meest fotogenieke persoon van deze site denk ik. :) Ik zie er in het echt veel leuker uit hoor, dat beloof ik je!!

Anyway, ik ben Marlene en ik ben hier in eerste instantie op zoek naar een spannend avondje maar ik hoop stiekem wel op meer dan dat!! Nou heb ik toevallig dit hele weekend niks gepland en ik verveel me ook nog eens behoorlijk, dus ik vroeg me af of jij me zou willen komen vermaken!! :) Dat mag hier, maar dat mag ook in levende lijve hoor!!! Sowieso even kort contact hier??


4 Reacties:

 • Bryan · 1 jaar geleden Ik ben Bryan ben 20 jaar woon in Overijssel ik heb nog nooit geneukt en ook nog nooit een kut gelikt
  Wil jij het mis is met mij proberen en gaan neuken
  En dat jij mij mis ook gaat pijpen
  App me 0613529962
 • Abram · 1 jaar geleden hey marlene , tijd voor ontspanning .. ? ik ben 40 j . ik heb ook een dike pik voor jouw . Abrahammolehomee@gmail.com
 • Roland · 1 jaar geleden Hoi Marlene,

  Even Old School, eerst babbelen, elkaar in de stemming brengen, en dan het weekend van elkaar in bed genieten ?
 • Wim · 1 jaar geleden Hi Marlene, fotogeniek of niet, maakt niet uit, wat er wel toe doet is of je van elkaars aanwezigheid geniet, dat hoeft niet eenmalig te zijn, mag ook vaker, elkaars soulmates worden of nog maar, maar het leven leert dat dat denkbeeld vaak een Utopie is, Maar ik geef het een goede kans, je kan beginnen met contact via de app te leggen mijn nummer 06-48067621 Dus elkaar vermaken en wie weet blijven vermaken, ik woon zelf in Capelle aan den IJssel (ZH).
  Ik ben gescheiden, woon alleen, heb een hondje en 59 jaar en past 1.90 / 100 kilo / goed onderhouden / leuk opgedroogd daar ook goed voor jou bij, neem dan eventjes contact op en mailen kan mobiel ook via wimdegroot342@gmail.com Groetjes en liefs van, je las het eerder, Wim de Groot.

Plaats reactie

Dit weekend niks gepland. Dus, neuken?

Gratis neuken met Marlene?

Druk hier voor contact!