Douchbuddy gezocht!!!

Douchbuddy gezocht!!!

Door: Cindyontherocks

Geplaatst: 11-04-2016

Reacties: 6

Cindyontherocks schrijft:

Awhhh op warme dagen als deze loop ik altijd te zweten als een otter! Of nouja, transpireren want dames zweten natuurlijk niet hahah! Echt niet uit te houden op werk... dus ik kijk al uit naar een frisse koude douche vanavond! Rechtstreeks uit werk de douche in ;)

Smeer ik mezelf helemaal in met shampoo en olie en maak ik er een hele beleving van.... af en toe ook eventjes een vinger langs en in m'n gleuf om extra te genieten, en dan met knikkende knieen klaarkomen terwijl het water me lekker afkoelt!

Wat een sensatie he? heb trouwens een best grote douche waar MAKKELIJk twee mensen in passen.... doe maar met deze info wat je wilt ;)

X


6 Reacties:

 • Wim · 11 maanden geleden Hi Cindy, als ik nou eens bij jou in de douchecabine kom, elkaar strelen en mijn pik wordt lekker krom en hard.
  We olieen en zepen elkaar in, de lichamen stimuleren elkaar en de gevoelige delen.....
  En opeens floepppp schiet mijn lekkere pik tussen jouw lipjes, er volgt een hemelse sessie, wat zou je dan doen?
  Wil je mij dan nooit meer zien of worden we elkaars aan en invullingen voor lange(re) tijd of misschien vast?
  Ik ben Wim (59) gescheiden en woon al 4 jaar alleen, tijd om te veranderen toch!!!!!
  Mijn nummer is 06-48067621, tot snel, want ik kan niet w8en, geile likjes en kussen Wim de Groot.
 • Wim · 2 jaren geleden Nou Cindy, ben ook best een douchefan hoor en dan jou lekker insmeren, met je poesiealbum spelen en mijn vleespaal er lekker even in slingeren, nadat ie lekker schoon en fruitig is, heeeerlijk vrouwtje, maar waar staat die douche dan?
  Heb al stiekem naar buiten gespiekt maar niet gevonden anders stond ik al op jouw stoepje hoor.
  Maar ff nuchter blijven, wil jij een 2x gescheiden vent van 58 lentes bij je onder de douche hebben en overal mee toe laten?
  Ik ben verder 1.90, 95 kilo, blauwe ogen, kort grijs haar met ringbaardje en een lekkere kromme pik van circa 17 cm en dan vooral als ie hard is. Ik woon in Capelle aan den IJssel en als ik van dinsdagavond t/m vrijdagochtend thuis ben bereikbaar op 010-7867615 Prive mailen mag natuurlijk ook, via wdegroot342@outlook.com Geile douchegroet van Wim.
 • Peter · 3 jaren geleden Hoi Cindgy, ik ben Peter uit Den Haag. Lijkt me lekker om na een woeste nacht samen onder de douche te gaan en daar gewoon verder gaan. Neuken en beffen. Bel me even op 06-14206614
 • c · 3 jaren geleden lijkt me zalig om met je te douchen en dan die gleuf lkker masseren en iets naar binnen te schuiven, waaruit dan lekkere geile sappen zo erin stromen, schat. jupiterke52@yahoo.com
 • Budje · 3 jaren geleden Hee cindy als je echt bestaat en intresse hebt
  Mail me buddyspeedway@hotmail.com
 • Anthony · 3 jaren geleden Hee Cindy Bell app me voor afspraak dat wil ik wel 0651145945 mail anthony.v.dinter@planet.nl doe dit stiekum je moet me zo bereiken ga geen credits betalen

Plaats reactie

Douchbuddy gezocht!!!

Wil je neuken met Cindyontherocks?

Druk hier voor contact!