Eindelijk ben ik gezwicht haha!

Eindelijk ben ik gezwicht haha!

Door: Marijke

Geplaatst: 29-01-2019

Reacties: 5

Marijke schrijft:

Ik zoek een man met pit...

Eindelijk ben ik gezwicht...de druk van mijn vriendin werd me te veel! En ze heeft natuurlijk gelijk, ik heb me na de scheiding te veel teruggetrokken.

Maar nu hoop ik hier een spannende man te vinden die me dat allemaal kan doen vergeten....want eigenlijk ben ik juist een hele warmbloedige vrouw, zou je dat in mij willen ontdekken?


5 Reacties:

 • Bart · 6 maanden geleden Opzoek naar intieme / spannende momenten
  Dan ben je bij mij aan het goede adress !
  Gezelligheid is het belangrijkst .
  Ben 20 jaar woon in rotterdam

  Contact me via de mail

  Xx 
 • Dick · 7 maanden geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • David · 7 maanden geleden Hey wat ben jij toch een knappe dame. Lijkt me erg lekker om met jou de nacht door te brengen. Laat maar weten.
 • Wim · 7 maanden geleden Hi Marijke ik ben een gescheiden man uit Capelle aan den IJssel en ik wil graag dat warmbloedige in jou ontdekken. Als je mij daar de geschikte vent voor vind app me dan op 0648067621 dan spreken we snel af en sta open voor elke vorm van vervolg. Groetjes liefs en meer Wim de Groot.
 • bert · 7 maanden geleden ik wil die warmbloedigheid van jouw graag ontdekken bel of WahtsApp mij 0643454748

Plaats reactie

Eindelijk ben ik gezwicht haha!

Gratis neuken met Marijke?

Druk hier voor contact!