Erotiek op eerste gezicht

Erotiek op eerste gezicht

Door: SexyZoe

Geplaatst: 15-04-2016

Reacties: 9

SexyZoe schrijft:

Normaal wordt je "verliefd op het eerste gezicht", maar hier zijn we voor seks, erotiek of een spannende date. Daarom dat ik dacht, zou mij aantrekkelijk vinden als hij mijn foto voor het eerst ziet? Zou hij misschien seks met mij willen na het zien van 1 foto?

Nu ben ik hier en stuur jou een berichtje. Kon het mezelf niet langer afvragen en ik wil het weten! Als jij na het zien van mijn foto en het lezen van mijn profiel een beetje geil wordt, dan wil ik jou!

n ding wel: je laat mij vrij in mijn doen en laten en hebt respect voor het werk dat ik doe. Maar je laat mij wel 1000 procent als een dame voelen!!

DEAL?! ❤


9 Reacties:

 • Faisal · 6 maanden geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588
 • Wim de Groot · 2 jaren geleden Je zier er prima uit en ja wil ik best lekkere sex mee, maar op mijn beurt, 58, gescheiden, geen kids, 1.90, 95 kilo, kromme pik van 17 cm is dat ook wat jij wilt en of je directrice of schoonmaakster bent dat maakt helemaal niet uit, zolang je maar 1000% voor elkaar gaat. Nog steeds interesse? Ik ben Wim en woon in Capelle aan den IJssel Bel me maar op dinsdag avond woensdag, donderdag en /of vrijdag ochtend op 010-7867615 want dan ben ik thuis. Mailen mag ook prive naar wdegroot342@outlook.com. Laterr dikke kus Wim.
 • Richard · 3 jaren geleden Hey dame, je ziet er lekker sexy uit. Ik wil met je neuken voor een of meerdere malen. Ik ben een 28 jarige man en single. Bel of sms me snel voor een afspraak op 0684672263.
  XX Richard
 • Mike · 3 jaren geleden He als je me een mailtje stuurt op mikevergeer2@hotmail.com kan ik je heerlijk als een vrouw behandelen groetjes mike 18 jaar
 • Freak · 3 jaren geleden Als je serieus bent dan hoor ik heel graag van je!!
 • Chris · 3 jaren geleden Ze zeggen dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn normaal is, zal je bewijzen dat ze ongelijk?
  Ik probeer aan vrouwen met respect altijd te behandelen en laat ze voelen als dames vind je dat goed? Stuurt een mail voor mij tel nommer!
 • R · 3 jaren geleden Mail me, dan krijg je mijn telnr en kunnen we het verder via de app schrijven.
 • Bjorn · 3 jaren geleden Vrij zijn. Dat moet iedereen zijn. App of mail me 0652395691. Ikbendehulk@outlook.com
 • Anthony · 3 jaren geleden Hee lekker ding bel app me ik wordt geil van je en laat je vrij in de dingen die je doet gewoon lekker geilen samen bel me 0651145945 dan spreken we af mailen kan ook anthony.v.dinter@planet.nl bel gauw heb al een harde ?

Plaats reactie

Erotiek op eerste gezicht

Wil je neuken met SexyZoe?

Druk hier voor contact!