Gaan we vandaag iets leuks doen?

Gaan we vandaag iets leuks doen?

Door: Marieke

Geplaatst: 04-07-2016

Reacties: 6

Marieke schrijft:

Heee!! Laatste dag voordat ik weer opgeslokt wordt door mijn werk. Ik moet echt even ontspannen vandaag en het liefst doe ik dat niet alleen. Ik sta op het punt om een stuk te gaan hardlopen, daarna neem ik een fijne warme douche en ga ik ontbijten.

Ben je daarna klaar om wat leuks te doen?

Wil niet te lang stilzitten thuis en dus dacht ik eraan om je op te pikken en dan een stuk door de provincie Utrecht te rijden op zoek naar avontuur! Komen vast wel iets tegen wat ons gaat bezighouden en anders is een leuke wandeling in jouw gezelschap ook helemaal niet verkeerd.

Krijg ik een berichtje van je als ik zo terug ben?

tot strakkies - Marieke


6 Reacties:

  • Faisal · 7 maanden geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht
  • dino · 3 jaren geleden Als je wik mailen en fotos uitwisselen kunnen we gelijk afspreken waar en wanneer als je weer is iets in je kutje wil voelen (( ramandino7@gmail.com ))
  • Rico · 3 jaren geleden Hey dame, je bent zo lekker Ik wil met je neuken. Ik ben een 28 jarige man en single. Bel of sms me snel voor een afspraak op 0684672263.
    XX Rico
  • apeldoorn87 · 3 jaren geleden hallo ik ben maikel 29 jaar en woon in apeldoorn als je zin heb in een echt geile avond of meerdere keren app of bel me dan op 0611764030
  • Noah · 3 jaren geleden Als je naar soest wilt komen om leuke dingen te doen na 7e ???
  • bert · 3 jaren geleden Marieke kom naar r.dam en app mij 0643454748

Plaats reactie

Gaan we vandaag iets leuks doen?

Wil je neuken met Marieke?

Druk hier voor contact!