Goedemiddag! Een piepklein vraagje voor jou!

Goedemiddag! Een piepklein vraagje voor jou!

Door: Knuffellbeest

Geplaatst: 30-04-2018

Reacties: 5

Knuffellbeest schrijft:

Geloof jij nog in de liefde? En ren nu alsjeblieft niet hard weg ^^ Ik ben niet een of ander eng mens dat na 1 date iedere dag voor je deur staat. Ik ben wel alleen het type vrouw die graag van te voren al wil weten of iets de moeite waard is of niet.

Want hoe leuk je ook bent, ik wil wel enige vastigheid. Dus een one night stand of een enkele date is niet echt voor mij.

Misschien klikt het niet eens hoor, maar toch wil ik graag van te voren weten wat jouw intenties zijn... en dan hopelijk een keer met jou op date kunnen :)

kus,

Nour


5 Reacties:

  • Dick · 3 maanden geleden eskiveli_1971@hotmail.com is mijn email stuur me bricht wie weet ik kan hier geen brichten lezen ccccjes uit Utrecht.......
  • Ad · 2 jaren geleden Hou je van een oudere man als ik (61) die hem nog redelijk snel om hoog krijgt en die ook van echte liefde houd.en ervaring heeft om z 'n mooie vrouw als jij in extase te brengen. Mag je me Whatsappe op 06 25005924. Ik zou het leuk vinden als je reageer Ad
  • Demy · 2 jaren geleden Hey lekkerding, wa zie je er super knap/geil eruit. Wa zou ik je dolgraag willen ontmoeten. Ben een jonge jongen van 18 jaar oud. App me als je wil 06-43270801. Hoop da je me terug app, kan nie wachten. Gr
  • Wim · 2 jaren geleden Hi Nour, ik ben niet bang dat je vaker voor mijn deur staat, graag zelfs, zoek al een tijdje naar een vrouw waar ik regelmatig mee kan knuffelen en seks hebben.
    Dus ben je geinteresseerd in deze gescheiden Hollandse vent van 59, stuur me dan maar een lekker geil berichtje terug.
    Mijn nummer is 0648067621 Alvast een erg geile groet en knuffel Wim de Groot.
  • Timo · 2 jaren geleden Heyy, ik ben Timo een 20jarige jongeman 1.69m lang en half indonesisch. En ik geloof zeker wel in de liefde?. Ik ben zelf ook wel toe aan wat liefde?. Ik hoop alleen niet dat je me te jong vind?. Stuur je me een bericht zodra je dit hebt gelezen?? 0639237129. Vreekentimo@gmail.com of mailen kan natuurlijk ook?

Plaats reactie

Goedemiddag! Een piepklein vraagje voor jou!

Gratis neuken met Knuffellbeest?

Druk hier voor contact!