Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Goedemiddag! Een piepklein vraagje voor jou!

Knuffellbeest(46) schrijft:

Geloof jij nog in de liefde? En ren nu alsjeblieft niet hard weg ^^ Ik ben niet een of ander eng mens dat na 1 date iedere dag voor je deur staat. Ik ben wel alleen het type vrouw die graag van te voren al wil weten of iets de moeite waard is of niet.

Want hoe leuk je ook bent, ik wil wel enige vastigheid. Dus een one night stand of een enkele date is niet echt voor mij.

Misschien klikt het niet eens hoor, maar toch wil ik graag van te voren weten wat jouw intenties zijn... en dan hopelijk een keer met jou op date kunnen :)

kus,

Nour

Nu seksueel contact Knuffellbeest? Klik dan hier! Neem nu contact op met
Knuffellbeest !

5 Reacties

 • Dick

  2 years ago

  [email protected] is mijn email stuur me bricht wie weet ik kan hier geen brichten lezen ccccjes uit Utrecht.......

 • Ad

  3 years ago

  Hou je van een oudere man als ik (61) die hem nog redelijk snel om hoog krijgt en die ook van echte liefde houd.en ervaring heeft om z 'n mooie vrouw als jij in extase te brengen. Mag je me Whatsappe op 06 25005924. Ik zou het leuk vinden als je reageer Ad

 • Demy

  3 years ago

  Hey lekkerding, wa zie je er super knap/geil eruit. Wa zou ik je dolgraag willen ontmoeten. Ben een jonge jongen van 18 jaar oud. App me als je wil 06-43270801. Hoop da je me terug app, kan nie wachten. Gr

 • Wim

  3 years ago

  Hi Nour, ik ben niet bang dat je vaker voor mijn deur staat, graag zelfs, zoek al een tijdje naar een vrouw waar ik regelmatig mee kan knuffelen en seks hebben. Dus ben je geinteresseerd in deze gescheiden Hollandse vent van 59, stuur me dan maar een lekker geil berichtje terug. Mijn nummer is 0648067621 Alvast een erg geile groet en knuffel Wim de Groot.

 • Timo

  3 years ago

  Heyy, ik ben Timo een 20jarige jongeman 1.69m lang en half indonesisch. En ik geloof zeker wel in de liefde?. Ik ben zelf ook wel toe aan wat liefde?. Ik hoop alleen niet dat je me te jong vind?. Stuur je me een bericht zodra je dit hebt gelezen?? 0639237129. [email protected] of mailen kan natuurlijk ook?

Plaats reactie

Knuffellbeest

Geilen met Knuffellbeest?

Druk dan hier voor contact!