Ik hoop ook echt dat je hier voor open staat

Ik hoop ook echt dat je hier voor open staat

Door: BiMarcella

Laatst online: 2 dagen geleden

Reacties: 2

BiMarcella schrijft:

Ik hoor steeds vaker dat mensen geen relatie meer durven aan gaan omdat het toch wel stuk loopt. Ook dat hoort er helaas bij als is dat natuurlijk niet je insteek. Je hoopt samen oud te worden maar soms groei je simpelweg uit elkaar. Dat neemt niet weg dat je daarna opnieuw een relatie mag hebben. Dan volgens er als het goed weer een aantal mooie jaren. Dus ik zoek een man waarmee ik lief en leed kan delen en vooral ook intimiteit. Dat is een belangrijk deel van mijn leven.

Ik hoop ook echt dat je hier voor open staat. Schrijf je me terug?

BiMarcella zoekt nog contact!
Update: 2 dagen geleden (21:51 15-10-2021)

2 Reacties:

  • soldaat · 4 jaren geleden hai ik heb plannen met jou ik daag je uit voor een spannende date/tijd die wij samen tegemoed gaan ben 31 jaar 
    app me ben serieus 0646683285
  • Erik0412 · 4 jaren geleden Dag Marcella, ik kwam je bericht ook tegen op sexcontact scoren, waar jij je me dit weekend een berichtje stuurde. Heb daar geen credits meer, omdat ik deze moeilijk kan bijkopen. Ben nl. getrouwd en bijkopen valt m´n vrouw makkelijk op in de bankafschriften. Ik weet alleen niet in welke plaats/gem. je woont. Wel handig om te weten voor me, om te weten of contact met je haalbaar is voor mij. Ik woon dicht bij Loerbeek in Gld. Wat ik zoek is een lieve sexy vrouw als jij voor ´n seksrelatie. Als jij dat met mij zou willen zou ik het fijn vinden als je me dat wilt laten weten via sexcontact scoren, of evt. via m´n geheime emailadres = [email protected] = Liefs, Erik.

Plaats reactie

Ik hoop ook echt dat je hier voor open staat

Gratis neuken met BiMarcella?