Ik kan ook heus wel lief doen hoor

Ik kan ook heus wel lief doen hoor

Door: Fizzelfoepsel

Geplaatst: 14-10-2016

Reacties: 7

Fizzelfoepsel schrijft:

Misschien heb je wel al wat gehoord over mij... Wiebke uit Rotterdam... Wiebke is natuurlijk wel een bijzondere naam dus misschien is het je bijgebleven.

ik heb een zware tijd achter de rug.. ik wil niet teveel details vertellen maar mijn man is verongelukt. En de tijd daarna heb ik me misdragen. mensen die het beste met me voor hadden en hebben heb ik weggejaagd.

Op dit manier heb ik een beetje een slechte reputatie opgebouwd hier in de regio Rotterdam.... maar ik heb mijn leven gebeterd en ik wil je laten zien dat ik ook zeker wel lief kan doen.

Het begint namelijk weer te kriebelen op die plekjes waar alleen mannen mij echt kunnen verwennen. Ik durf het dus ook weer aan om te gaan zoeken.... interesse?


7 Reacties:

 • Wim · 3 maanden geleden Hi Frizzelfroepsel ( wat een naam zeg ) ik ben Wim. Gescheiden en alleen wonend. Zoek een leuke vrouw die ook lief kan doen. Als we elkaar beter kennen is er ook meer mogelijk. Ben jij die vrouw die dat wil? App me op 0648067621 dan spreken we snel af en wil je nooit meer anders. Dikke kus Wim de Groot uit Capelle aan den IJssel.
 • PeterM · 2 jaren geleden Hoi Wiebje, ik ben Peter uit Den Haag. Dat is tragisch, dat je man is verongelukt, maar ook weer goed dat je de draad weer oppakt. Ben nieuwsgierig naar jouw reactie.
 • Krasisur · 3 jaren geleden Jazeker 0630290788
 • bert · 3 jaren geleden ook uit Rotterdam Lombardijen bel0643454748
 • Liefde · 3 jaren geleden Mijn e.mail...liefdeliefde@yahoo.com
 • Liefde · 3 jaren geleden Hoi...
  35 jaar ...utrecht..
 • Rikkie · 3 jaren geleden Haaiskaat

  Zin om lekker verwend te worden door een 17 jarige? Mail me dan neuken1999@outlook.com

  Spreek je xxxxx

Plaats reactie

Ik kan ook heus wel lief doen hoor

Wil je neuken met Fizzelfoepsel?

Druk hier voor contact!