Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik neuk nooit meer verdomme

Valerie76(2020) schrijft:

Het huwelijk tussen mij en mijn man is beddendood dus ik zoek mijn heil ergens anders. Logisch toch? heb al vanaf het moment dat ik voor het laatst m'n vagina heb geshcoren geen seks gehad dus dat is een lange tijd zoals je kunt zien in de bijlage.

Hoe werkt het precies hier? spreken we een tijd en locatie af? kan het wellicht bij jou want ik ben natuurlijk gebonden en hij werkt de laatste tijd vaak thuis. Ik kan wel even zeggen dat ik een grote boodschap ga doen ofzo? dat gelooft ie wel?

Vandaag nog?

Nu seksueel contact Valerie76? Klik dan hier! Neem nu contact op met
Valerie76 !

11 Reacties

 • Wim

  3 years ago

  Hi Valerie, zullen wij discreet afspreken? Dat kan als je in regio 010 woont. Neem contact op met deze gescheiden Hollandse vent die al jaren alleen woont. Mijn nummer is 06-48067621, tot snel, Wim de Groot.

 • MrDiscreet

  3 years ago

  Ben 34 man woon in Overijssel kant ontvangen en langskomen. Ik ben betrouwbaar, discreet en heb respect voor iedere vrouw. Ik stel je geheel op je gemak en laat je lekker gaan. Ik heb ervaring en laat je genieten veilig (condoom) en ook hygiënisch Mail mij eerst dan geef ik je mijn nummer, dat is wel zo discreet!

 • jousof

  3 years ago

  waarom niet .contact . 06 84225137 voor genieten van seks . [email protected] voor lekker neuken

 • WimdeGroot

  4 years ago

  Hi Valerie, Ik ben Wim, een gescheiden man van 58 jaar en ik wil je graag een goede beurt geven. Heb geen kinderen, woon alleen, heb wel een klein hondje die Sjakie heet. Ik ben 1.90 m., 95 kilo, blauwe ogen, grijs haar, ringbaardje en altijd en overal goed verzorgd. Zin in regelmatige sex met mij? Stuur maar een mobiel berichtje naar 06-11453298. Als je mij toevoegt zie je mijn profielfoto ook. Maar op Dating2000 heb ik ook een profiel onder de naam Wim2905XE kan je ook meer omschrijvingen en foto's zien. Dus Valerie, laat je niet kisten en je door mij wippen, dan is het leven weer meer dan de moeite waard. 2905XE is mijn postcode, en 85 mijn huisnummer, dus de navigatie brengt je direct als de nood hoog is en wie weet vaker. Maar een kaal kutje dat vind ik wel lekker hoor....

 • frank

  4 years ago

  allemaal lokkertjes op deze site,s....credits om zogenaamd te kunnen chatten...trap er niet in...

 • Moses

  5 years ago

  Hallo ik heet Moses ben 45 jaar en woon in Utrecht. Ik ben gebonden, maar kom veel tekort op seks gebied. Ik zoek een vrouw waarmee ik het liefst regelmatig af kan spreken voor geile sex. Contact via 0616706553 of mail mij [email protected]

 • Jeroen

  5 years ago

  Zo jammer dat je voor chatten met deze dame credits nodig hebt van een site die door Frozen Geeks LTD wordt gerund.\nWees wijs en steek er geen geld in.

 • Alfred

  5 years ago

  Na ik wil wel sex met je bel mij maar 0631159226

 • Alfred

  5 years ago

  Na ik wil wel sex met je bel mij maar 0631159226

 • djordy

  5 years ago

  zeker logisch dat je het bij een ander gaat zoeken ik ben 24 jaar en kan ook ontvangen overdag 1.75 lang bruin haar blauwe ogen slank postuur hou je het haar errop of ga je dat eraf halen ?\n\nlijkt me zo wel wat likjesss!!!

 • aschwin

  5 years ago

  hey schat ik wil je wel lekker verwennen en neuken maar dan moet je wel scheren\napp me maar als je zin hebt 0646541746

Plaats reactie

Valerie76

Geilen met Valerie76?

Druk dan hier voor contact!