Ik wil een man die mijn lusten kan vervullen

Ik wil een man die mijn lusten kan vervullen

Door: Britt

Laatst online: 10 uur geleden

Reacties: 5

Britt schrijft:

Een lieve spontane man die mijn lusten kan vervullen
Ik heb alles al wel gehad in het leven. Ik zit nu in een relatie maar ik zoek een beetje spanning buiten de slaapkamer.

Altijd maar hetzelfde gaat gewoon vervelen.

Britt zoekt nog contact!
Update: 10 uur geleden (20:15 04-06-2020)

5 Reacties:

  • CDS · 10 maanden geleden Hoi, ben 24 jaar, stuur me 0032483446964
  • Sacha · 1 jaar geleden Hoi Brit ik ben Sacha 43 single en woon alleen in Zoetermeer ik kan je ontvangen als je zin hebt om lekker verwend te worden kom dan bij mij overnachten het weekend bij mij' thuis en dan gaan we lekker van bil lijkt het je leuk laat mij dan FF weten ook bij geen interesse dan weet ik ook waar ik aan toe ben Whatsapp me maar xxxjes 0681952265
  • Hippermans · 1 jaar geleden Hoi Britt, ik ben Peter uit Den Haag. Ik weet niet waar je woont maar wil je graag ontmoeten. Je ziet er spannend uit. Zin in komend weekend?
  • Andres · 1 jaar geleden Hi Britt, ik ben een 46 jarige Nederlandse man. Ik wil graag je lusten vervullen door al jou gaatjes eens goed te vullen. Je zal er geen spijt van krijgen. Stuur eens een mailtje terug. Geile groetjes Andres.
  • Wim · 1 jaar geleden Hi Brit een man die jouw lusten vervult. Dan ben ik er een die niet uit de nek lukt en waar je helemaal goed zit. Ik ben 60 gescheiden zie er goed uit en in prima staat van onderhoud. Meer weten of daten app me op 0648067621 tot snel Wim de Groot.

Plaats reactie

Ik wil een man die mijn lusten kan vervullen

Gratis neuken met Britt?