Ik wil niet meer te hard van stapel lopen

Ik wil niet meer te hard van stapel lopen

Door: Nina

Geplaatst: 21-06-2018

Reacties: 7

Nina schrijft:

Je kent mij nog niet, maar mijn naam is Nina. Ik sta er bij mijn vrienden om bekend dat ik snel dronken word en dan dingen doe die ik beter niet had kunnen doen. Zoals het bed in duiken op een eerste date.

Voordat ik straks ook de reputatie heb dat ik een makkelijke ben wil ik dus met jou de date iets anders aanpakken. Ik vind jou namelijk super leuk en wil niet de indruk wekken dat ik een goedkope ben, dus om het wat veiliger aan te pakken zou ik graag eens met je gaan lunchen.

Mocht het klikken kunnen wij daarna altijd nog eens 's avonds afspreken en wat er dan gebeurd is dan een bewuste keuze ;) Geen invloed van de alcohol.

Vindt je dat een goed idee?


7 Reacties:

 • Faisal · 3 maanden geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht
 • pedro · 7 maanden geleden hii nina
  dat vind ik zeker een goed idee dat is afgesproken
  zullen we vanavond nog afspreken
  stuur me maar een geile appje 0584269475
 • Jonathan · 8 maanden geleden Hey.
  Lijkt me erg gezellig om een keertje af te spreken en iets leuks te doen
  Mail me op sesvandegoor@gmail.com als je wilt.

  Kusjes Jonathan
 • Sander · 8 maanden geleden Lijkt mij heel gezellig om met jou te lunchen. App 0617915140 voor een afspraak.
 • Wim · 8 maanden geleden Hi Nina, ik ben Wim, ben 59, en lang werkzaam geweest als Beveiliger en Bouncer, dus alcohol, dat is sowieso niet echt aan mij besteed. Mijn manco is dat ik altijd makkelijk van vertrouwen was, mezxelf drie slagen in het rond werkte en dikwijls naar de centen kon fluiten. Om kort te gaan ben druk bezig om mij weer door derden aangedane shit te werken. En net zoals je zegt, ik zoek ook een leuke relatie die voor de rest van het leven mag zijn, dus relaxed opbouwen en om te beginnen starten met een etentje samen. Ik ben gescheiden, heb geen kinderen, woon alleen in Capelle aan den IJssel, rook niet, en zoals gezegd, drink met mate, een pilsje bij de Nasi of voetbal is leuk, maar moet wel leuk en sociaal blijven, interesse? Meer weten? Mijn nummer is 06-48067621 en heb foto op Whatsapp, tot snel, Wim de Groot.
 • Thijs · 8 maanden geleden Hee,

  Lijkt me heel gezellig ik ben 21 jaar. Ik hoor wel van je.

  Xx
 • Jwrry · 8 maanden geleden Ik wil je wel helpen bel of app me maar op 0684604619

Plaats reactie

Ik wil niet meer te hard van stapel lopen

Wil je neuken met Nina?

Druk hier voor contact!