Ik wil wel dingen afspreken

Ik wil wel dingen afspreken

Door: Hadley90

Geplaatst: 08-11-2019

Reacties: 4

Hadley90 schrijft:

Het gaat mij niet gebeuren dat ik met andere intenties op een date verschijn dan jij.

Daarom wil ik bij deze alvast duidelijk maken dat ik hier louter op zoek ben naar seksueel contact. Ik zit dus niet te wachten op verliefde mannen.

Daar heb ik geen zin in, maar vooral geen tijd voor. Een sexrelatie waarin we elkaar wat vaker zien vind ik prima, maar niets daar buiten..

Kan je daar mee leven?


4 Reacties:

 • Dick · 4 dagen geleden eskiveli_1971@hotmail.com is mijn email stuur me bricht wie weet ik kan hier geen brichten lezen ccccjes uit Utrecht.......
 • Lorenzo · 6 dagen geleden Plaatje van een kutje
  Kom ik lik je wel
  0687768910
 • Lekker · 7 dagen geleden Dat is precies wat ik zoek, een tijdelijk sekscontact terwijl mijn vrouw nog een paar maanden in het buitenland woont.

  Je kan me bereiken op
  lekkernaaien@protonmail.com
  vraag maar naar foto's als je wilt.

  Mooie poes trouwens
 • Henri · 8 dagen geleden Hoi ik zoek zo iets gewoon ergens afspreken voor 2a3 uurtjes even kletsen we de tijd gebruiken om elkaar uit te kleden jou op je rug te leggen en te beffen wat tongen dan weer pijpen neuken even bij elkaar in de armen en dan weer neuken beffen anaal als je er van houd en noem maar op en dan de afschijds kus tongen en dan het volgende afspraakje ergens het je zin doe een berichtje naar mij 0683234897 en misschien heb je wel sex wensen ik hoor ze graag gr Henri

Plaats reactie

Ik wil wel dingen afspreken

Gratis neuken met Hadley90?

Druk hier voor contact!