Ik zit ergens gestrand in de auto help!!

Ik zit ergens gestrand in de auto help!!

Door: DeMieke

Laatst online: 2 dagen geleden

Reacties: 5

DeMieke schrijft:

Echt sorry dat ik je zo vroeg stoor maar ik hoopte dat jij misschien al wakker bent? Ik zit namelijk met een probleempje... Ik heb vandaag een familiedag aan de andere kant van Nederland en ben extra vroeg opgestaan omdat ik niet te laat wilde zijn en nu ben ik met mijn auto gestrand!

Ik weet niet wat er mis is maar hij stopte er gewoon opeens mee en nu sta ik hier langs de kant van de weg en weet niet wat ik moet doen! Ik ken hier in de buurt niemand en bij mijn garage nemen ze op zondagochtend natuurlijk ook niet op dus wat ik dus eigenlijk wilde vragen: heb jij misschien verstand van auto's en zou je me uit de brand kunnen helpen???? Dan sta je echt voor eeuwig bij me in het krijt!!!

DeMieke zoekt nog contact!
Update: 2 dagen geleden (20:48 15-10-2021)

5 Reacties:

  • Dick · 3 jaren geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag 0657883588 xxxjes uit Utrecht
  • Diederick · 3 jaren geleden Kom me maar halen schat? dan kunnen we samen lekker neuken

    App me via whatsapp babe
    +31 6 45 151 105
  • Antonio · 3 jaren geleden Wil je een latino? , schrijf me naar [email protected] suavesito si
  • Daniel · 3 jaren geleden Hallo Mieke, als jij een woning zoekt om in te gaan wonen ben jij bij mij aan he juiste adres want ik ben een hopeloos zoekende Belgische man ik zal jou wat mailen over mijn persoonlijkheid : ben door een ongeval invalide geworden man in 1988 ? jij mag gerust eerst eens vrijblijvend op een koffie komen naar Van der Taelen DaniĆ«l oude baan 196r Maasmechelen Limburg BelgiĆ« . En je rit naar mij zal ik jou wel vergoeden heen reis en terug reis ?
  • Oscar · 3 jaren geleden Heyy! Ik ben Oscar. 20jaar oud en ik woon in Arnhem. Ik heb super veel zin in je!! Bij deze mijn nummer: 0646833591, hoor ik wat van je?

Plaats reactie

Ik zit ergens gestrand in de auto help!!

Gratis neuken met DeMieke?