Jij wilt wel dansles van mij

Jij wilt wel dansles van mij

Door: Shaki

Geplaatst: 25-04-2016

Reacties: 5

Shaki schrijft:

Dansavond voor singles komend weekend!!! Heb je de flyers niet gezien? Het is een klein zaaltje in het centrum waar ik de naam even van kwijt ben. Maar weet je waar ik het over heb?

In ieder geval lijkt het me leuk als je komt. Kunnen we daarna een wijntje doen als ik de zaal moet schoonmaken en sluiten. heb je weleens geneukt op een podium?

Werkweekje begint weer! Ben je er klaar voor? Ik niet!!!! Moet eigenlijk rond 9en op de praktijk zijn maar ik ga het 10 uur maken vandaag denk ik. Geen zin om nu al aan oude vrouwenruggen te zitten (ben masseuse) dus tja als ik binnenkort zonder baan zit dan weet je wat er gebeurd is haha!

Maarja dan kan ik altijd jouw priv masseuse worden toch? Haha ga ik gewoon in dienst mij meneer!

PS. foto in de bijlage, ga nu geen selfie schieten want ik heb nog geen make-up op.

Verstuurd vanaf mijn iPhone


5 Reacties:

  • Ben · 2 jaren geleden Nu is het Shaki zie pag 1 of 2 en 14 nu pag 16 weer zelfde foto. En heren, als je goed kijkt zie je dat al die geverfde wanden (allerlei kleuren) die (witte) paneel deuren en bruine binnen deuren en de eeuwige schemerlamp of (hotel) bed lampjes in de regel weinig tot nooit in deze samenstellingen in huis voorkomen. Dit doet zich voor op alle (FOTO en dating sites) WAKE UP!! En bij deze wees gewaarschuwd.
  • Richard · 3 jaren geleden Hey dame, je ziet er lekker sexy uit. Ik wil met je neuken voor een of meerdere malen. Ik ben een 28 jarige man en single. Bel of sms me snel voor een afspraak op 0684672263.
  • henk · 3 jaren geleden dansen doe ik niet maar een bed dansje je graag 0643454748
  • smily · 3 jaren geleden Hoi Shaki...mss kan jij me wel enkele moves leren en zal ik jou eens lekker verwennen. Gezellig elkaar lekker verwennen en dan doen wat je echt de max vind...zie je dit zitten ? hopelijk tot snel
  • David · 3 jaren geleden Goedenavond Shaki met David 43 jaar uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan over dansavond voor singels ik kan niet zo goeddansen wil je mij mee willen helpen met dansen dan ga ik ook mee helpen om jouw schoonmaken met ze tweetjes ik vind jouw leuke vrouw en mooi je foto van jouw Shaki wil je mij bericht trug sturen naar hotmail davidvandekraats@hotmail.com om jouw afspreken groetjes van David

Plaats reactie

Jij wilt wel dansles van mij

Wil je neuken met Shaki?

Druk hier voor contact!