Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Kiekeboe wat vind je ervan

Geraldine(2020) schrijft:

Het is misschien een beetje direct maar HIER draait het wel allemaal om toch? Dit is wat je kan krijgen en ik ben ook heel benieuwd wat mij te wachten staat.....

Kan je mij ook alvast een beetje verblijden met wat mij te wachten staat????

Ik wil ook wel op de fiets naar jou toe komen hoor! Maakt mij niet uit! Als je maar niet te ver woont lol

-XXX- Geraldine

Nu seksueel contact Geraldine? Klik dan hier! Neem nu contact op met
Geraldine !

6 Reacties

 • Wim

  3 years ago

  Hi Geraldine, reageerde 2 jaar geleden ook al, zag jouw advertentie opnieuw en ik wil weer met jou afspreken. Mijn gegevens vind je onder dezelfde naam als hierboven, maar heb een nieuwe mobiel, mijn nummer is 06-48067621 en een foto op Whatsapp, weet je gelijk wie ik ben. Groetjes en Bulls Eye Wim de Groot Dat je denkt van Kiekeboeee, en als ik achter jou plaats genomen heb.....ONE HUNDRED EIGHTYYYYYYY!!!!! Lang dat gevoel niet gehad? Dan hoor ik snel van jou, dikke kussss Wim de Groot.

 • Wim

  5 years ago

  Hi Geraldine, wacht dacht je van Beemsterhoek 85 in Capelle aan den IJssel? Is dat te ver fietsen?\nBel me anders even thuis op 010-7867615.\nIk ben Wim, 58, gescheiden, geen kids, woon alleen.\nIk ben nog tot vrijdagmiddag thuis, daarna van vrijdag tm dinsdagavond naar het werk en dan di tm do of vrijdagmiddag thuis.\nBel me maar of stuur een prive berichtje naar mijn mailadres [email protected]\nGroetjes en liefs Wim ( en die lipjes van jou, die zien er heerlijk uit hoor.)

 • ricardo

  5 years ago

  Ziet er goed uit zou die lippen graag kussen ap me 0626244723

 • kevin

  5 years ago

  Hey lekkere doos heb je daar wil ik men paal wel een duwen hoor sms me 0476275623 hoop jou rap te horen xje\n

 • Roland

  5 years ago

  Bel me maar dan vul ik jou kontje lekker op 0646886304

 • Willem

  5 years ago

  Wat een ontzettend mooi uitzicht, Geraldine.\nZou je mij willen bellen op 0644464164, zodat jij ook van een mooi uitzicht kunt genieten.\nDat zou me erg leuk lijken, groetejs, Willem

Plaats reactie

Geraldine

Geilen met Geraldine?

Druk dan hier voor contact!