Kijk wat jullie op mijn gezicht toveren

Kijk wat jullie op mijn gezicht toveren

Door: Kmbrl-

Geplaatst: 11-04-2018

Reacties: 5

Kmbrl- schrijft:

Zo'n leuke lieve mannen.... dat schat ik wel goed in toch? Ik hoop het van harte, want het zijn vooral viespeuken in mijn dagelijks leven. Echt, de verzoeken die ik naar mijn oren krijg geslingerd zijn het herhalen niet waard!

Maar jullie geven mij toch wel weer hoop. Dus ik hoop dat je dit kan bevestigen en dat jij net als ik op zoek bent naar een serieuze relatie!

Hoop van je te horen!

xx

Kimberley


5 Reacties:

 • Julian · 8 maanden geleden Hey Kimberly,
  Je ziet er goed uit schat😍. Ik wil graag een keer met je afspreken schat. Ik ben zelf 18 jaar. App me lieverd 0618115151.

  Liefs,

  Julian
 • Reza · 9 maanden geleden Hey ik ben reza 28 jaar sport fitnes licham en ik woon in Rotterdam als wil mail stuur voor mij
 • Wim · 9 maanden geleden Hi Kimberley, ik ben net als jij op zoek naar een serieuze relatie, en omdat ik niet zo'n uitgaanstype ben kom je niet zoveel vrouwen van het juiste allooi tegen.
  En op straat vraag je ook zomaar niet:"Hey wil jij misschien een relatie met mij en mochten we op de juiste golflengte voor elkaar zitten....Ik ben Wim, 59, gescheiden, geen kinderen, wel een hondje.
  Ik rook niet, drink met mate, geen drugs, geen tatoo en ook geen piercing, helemaal naturel dus....
  Verder 1.90, 100 kilo, blauwe ogen, ringbaardje en altijd en overal goed verzorgd.
  Woon in regio 010 maar heb hier geen bindingen, sta open voor veel, mijn nummer 06-48067621 tot snel, kus Wim.
 • Joch3112 · 9 maanden geleden Ik wil niet verbonden worden aan een betaalde site met credits ofzo, dus als je je een 06 of email wil geven, dan praten we zo wel verder over de mail/app
 • Joch3112 · 9 maanden geleden Waar komt deze mooie vrouw vandaan en hoe oud ben je als ik vragen mag? Wees gerust ik ben wel een nette guy. Ik kom zelf uit een relatie van 14 jaar en heb 2 kinderen. In de hoop dat dat geen probleem mag zijn.

Plaats reactie