Mannen uit Zuid-Holland

Mannen uit Zuid-Holland

Door: Joycetrofee

Geplaatst: 08-04-2016

Reacties: 5

Joycetrofee schrijft:

Wist jij dat de meeste mannen waarmee ik afspreek uit de omgeving, vaak heel egostisch zijn? die even snel hem erin stoppen, spuiten en weer weg gaan... daar kan ik zo boos om worden!!! Ik wil een man die weet hoe lekker seks kan zijn als je samen geniet! En volgens mij ben jij n van de weinig die wel een vrouw als ik kan laten klaarkomen! Jij kan vrouwen laten genieten =D EN DAT WIL IK!

Moet ik in de wachtrij aansluiten of heb jij nog een plekje over voor mij vandaag?!?!!

Hele dikke kus voor jou,

Mijn redder in nood


5 Reacties:

 • Hans · 6 maanden geleden Hallo Joyce,
  Bij mij ben aan het goed adres .
  Ik neem de tijd voor jou en als ben op gewarmd ,dan ben ik graag jou minnaar, waar mee wij tintelingen zullen voelen van genot en kan ook gezellig bij mij knorren in bed en hoef geen haast te hebben om ruimte te maken ,maar gezellig jou als bed partner te willen verwelkomen, mij email =Jmzwinkels@hotmail.com en kunnen tot deal komen ,hi,hi.
  Liefst Hans xxx
 • Remco · 1 jaar geleden ik heb wat jij op zoek ben lieverd neem snel contackt met mij Remco 06-87-77-57-10
 • wil60 · 1 jaar geleden Hee Joyce ik heb al 7 maanden contact met je.Wist niet dat je een hoertje was.Daarom wil je ook niet met me afspreken.
 • David · 1 jaar geleden Goedenavond joycetofee mij naam is David 45 jaar uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je man zoek voor dat je goede seks wil ik wil jouw goede seks geven dat je kan genieten van seks gebied ik ben niet voor een snelle seks die gouw klaar komen maar lekker kan genieten op seks gebied ik wil lekker genieten op seks gebied waar ik lekker laan kan genieten op seks gebied wil je mij bericht trug sturen naar mij whatsappen 06-22062504 dat we elkaar genieten op seks en dat we vakker seks hebben met elkaar hebben ik hoop dat we vakker kan doen en genieten
 • Robert · 2 jaren geleden Ik ben benieuwd, wel reageren anders wordt het niets.
  werkdoor@hotmail.com.

Plaats reactie

Mannen uit Zuid-Holland

Wil je neuken met Joycetrofee?

Druk hier voor contact!