Mijn eerste golden shower ervaring

Mijn eerste golden shower ervaring

Door: GoldenGirl

Laatst online: 2 dagen geleden

Reacties: 9

GoldenGirl schrijft:

Ik hoop dat je me nu niet te recht voor de raap vindt maar mijn leven is al druk genoeg en ik wil de schare vrije tijd die ik heb niet verspillen aan mannen die niet hetzelfde willen als ik!

Het zit namelijk zo: ik heb een verzoek dat zeker niet bij iedereen in de smaak zal vallen. Ik ben er het liefst meteen eerlijk over want ik heb al gemerkt dat veel mannen afhaken als ze het horen en ik wil meteen het kaf van het koren scheiden.

Ik droom er al lang over om eens aan plassex te doen, een zogenaamde golden shower dus, en ben op zoek naar een discrete, hygiënische man die er samen met mij een hele geile eerste keer van kan maken.

Houd jij wel van een beetje nattigheid schat?

GoldenGirl zoekt nog contact!
Update: 2 dagen geleden (23:48 15-10-2021)

9 Reacties:

 • Arjan · 3 jaren geleden Hai alles goed? Wil je mijn allergrootste wens uit laten komen door lekker over mij heen te plassen? Groetjes Arjan
  Mijn telefoon nummer is 0644256863
 • Eric · 3 jaren geleden  Jij bent die ik zoek ,ik zal mijn best doen om aan jou wensen te voldoen, als je in de buurt van de stichtsevecht woont , ik ben 53 en niet onaantrekkelijk. 
  Zoek mij op Kik onder de naam eric_zel tot gauw
 • Julian · 3 jaren geleden Hey Goldengirl,

  Je heb mooie ogen schat?. Kan je met je volle lippen mij lekker pijpen schat? Ik wil graag met jou plassexs hebben schat. Wil je een keer met deze 18 jarige jongen afspreken? App me dan lieverd 0618115151.

  Liefs,

  Julian
 • Henny · 3 jaren geleden Hi Goldengirl, je hebt gelijk de goede vent voor je. Ben zelf een groot liefhebber van golden showers. Maar ik wel voorstellen dat ik jou een golden shower geef en uiteraard jij mij. Daarna zien we wel verder. Ik lik je tot nodig moet plassen. Mail me ben nu al supergeil.xxx
 • Sjors · 3 jaren geleden Ik wil jou wel een golden shower geven en jij mag dat dan bij mij doen. Een mailtje naar [email protected] is voldoende. Spreken we daar iets af, Oke?
 • Oscar · 3 jaren geleden Hee! Ik ben Oscar. 20 jaar en ik woon en studeer in Arnhem. Ik heb super veel zin om met je af te spreken!! Bij deze mijn nummer: 0646833591. Hoor ik wat van je?

  X Oscar
 • Wiebe · 3 jaren geleden 0619196041geil app me heb grote lul
 • John boer · 3 jaren geleden Hoi laat even weten of ik je beetje nat mag maken email me dan kunnen we afspreken heb zin
  [email protected]
 • Kom maar · 3 jaren geleden Interesse

Plaats reactie

Mijn eerste golden shower ervaring

Gratis neuken met GoldenGirl?