Te jong weduwe geworden en teveel meegemaakt

Te jong weduwe geworden en teveel meegemaakt

Door: Carlijn

Geplaatst: 11-10-2018

Reacties: 12

Carlijn schrijft:

Te jong weduwe geworden en teveel meegemaakt

Maar toch weer klaar voor een nieuwe start! Ik heb zoveel meegemaakt, een mens zou van minder depressief worden maar met kniezen en mij slecht voelen kom ik natuurlijk niet verder! Ja, ik treur nog steeds om mijn echtgenoot maar dat betekent toch niet dat ik mezelf alles moet ontzeggen? Ik denk zelfs dat hij het me best kwalijk zou nemen als hij zou weten dat ik nu al een jaar geen seks meer gehad heb haha want hij wist hoeveel ik ervan hield!

Ik ben klaar om het verleden te laten voor wat het is. Het niet te vergeten maar te accepteren en weer te gaan genieten. Want als ik één ding geleerd heb, is het dat het leven te kort is om dat niet te doen!

Het feit dat jij hier aan het rondkijken bent wil toch zeggen dat jij ook wat tekort komt? Zullen we daar dan samen eens korte metten mee maken?


12 Reacties:

 • Peter · 6 maanden geleden Ik weet hoe je je voelt we kunnen er samen over praten mail me op pverschoor220@gmail.com
 • Anoniem · 8 maanden geleden Reageer alstublieft snel mijn mail is rickreinders46@icloud.com en het word voor ons beide geen saaie kerst dit jaar deal?
 • Terra don · 8 maanden geleden Carlijn kom we gaan samen.
  Kunstwerk maken erfrecht halen.

  Heb je een korte termijn verblijfplaats
  Ter beschikking..

  Ben je bereid om te kunnen vertrekken?
  Erfrecht checku. United kingdom
  Graag zie vertrouwen in een geile lieve
  Ik hou van financiël compagnon kansje
  Wil je mij ophalen............. 0610090481
  Kus terra is lief. En jij? Probeer U. K.?
 • Micheal · 8 maanden geleden Hey! het maakt niet uit hoe of wat ik heb super veel zin en heb het super erg nodig! ik ben 25 en ben bereikbaar op 0615904747 beste is om me te appen!
 • Teun · 8 maanden geleden hoi hoi ik weet wat ht is om je partner jong te moeten verliezen zou leuk zijn als we in contact kwamen we hebben het zelfde mee gemaakt wie weet is er een klik dus mail me
 • Bennie · 8 maanden geleden Ik ben ook op zoek naar een vaste relatie plus zoek sex ik bed niet ik vind het lekker om gepijpt te worden en getrokken tegelijke tijd tot ik spuit en ik neuk wel graag ik heb ook whatsapp 06-46790150 mijn kan je altijd wen bericht sturen Mmm ben benieuwd ik woon zelf in Zwolle

  Of lekker spuiten in een lekker kutje Mmmm of in mond
 • Dimitri · 9 maanden geleden 0470783604 zeker bellen je ga het super zalig hebben beloof ik je
 • Wim · 9 maanden geleden Hi Carlijn, dat zou fijn zijn, korte metten maken met onze tekortkomingen.... Kan hier uitgebreid mijn verhaal doen, maar dat doe ik liever onder 4 ogen. Mijn nummer 06-48067621 of mail me via wimdegroot342@gmail.com Tot snel liefs Wim de Groot.
 • Ingrid · 9 maanden geleden Hallo ik ben ingrid een klein vrouwke van 1m46 43 j en mijn fantasie is me laten verwennen door een vrouwke dit is wel voor mij de eerste keer ik ben niet echt bi
 • Ingrid · 9 maanden geleden Hallo ik ben ingrid een klein vrouwke van 1m46 43 j
 • ruud · 9 maanden geleden goedendag ik heet ruud ben man en woon in firesland, ben alleenstaand, dus ik hoef niks stiekum te doen, je ziet er leuk uit, ik ben 170cm, ongeveer 72 kg, brildragend grijs haar hahaha, de rest wil ik vertellen of laten zien, ben vaak geil. ik hoop dat je een beetj ein de buurt woont, kus. mijn nummer is 0682005331, ik reageer wel met nummervermelding, zonder dat reageer ik niet.
 • Faisal · 9 maanden geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht

Plaats reactie

Te jong weduwe geworden en teveel meegemaakt

Wil je neuken met Carlijn?

Druk hier voor contact!