Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

vragen kunnen niet stom zijn

Domina(30) schrijft:

Misschien is mijn vraag dat toch wel een klein beetje... Ik ben namelijk net van mijn vriend af en heb ergens hulp bij nodig.

We hadden zo'n klassieke relatie waar hij alles voor me regelde, maar nu is mijn auto aan vervanging toe en weet ik dus echt niet hoe ik een nieuwe uitkies..

Kan je me daar bij helpen? Dan beloof ik dat je me mag vertellen hoe je sexueel wilt worden bevredigd.

Sounds like a deal?

Nu seksueel contact Domina? Klik dan hier! Neem nu contact op met
Domina !

2 Reacties

  • Evert

    3 years ago

    Dag Domina, help je graag ben ook autoliefhebber...06-83889833

  • Bert

    3 years ago

    ik wil je wel met alles helpen hoor bel mij 0643454748 Bert

Plaats reactie

Domina

Geilen met Domina?

Druk dan hier voor contact!