Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Weet je waar ik geen zin in heb?

Uncensorr(38) schrijft:

Nou om na zo'n regenachtige zondag weer terug aan het werk te gaan...

Daarom ook even hier weer een profiel, heb er een tijdje een gehad en lekker gebruik van kunnen maken, maar mijn relatie was het er niet mee eens.

Anyway, dat is voorbij en nu ben ik weer hier, kunnen we morgen even een geile date regelen zodat ik iets heb om naar uit te kijken voor na mijn werk?

Ik hoor van je!

Nu seksueel contact Uncensorr? Klik dan hier! Neem nu contact op met
Uncensorr !

6 Reacties

 • fo55hm

  3 years ago

  Ik uit randstad en beschikbaar 0654602903

 • Marc

  3 years ago

  Ik nette man 33jaar oud kom uit Beuningen en ik heb een auto donkerblond haar blauwe ogen slank postuur en grote lul 23cm appe kan Ik 0633589462whatsapp gr Marc zie graag reactie terug schat

 • Err

  3 years ago

  Heey mmm jaa hoor app je me? 0657429660

 • Ibrim

  3 years ago

  Tuurlijk je man me appen en bellen op 0624732680 wel serieus graag

 • Michel

  4 years ago

  Hoi Probeer mij eens lief 0651986207

 • bert

  4 years ago

  ja hoor ik wil je wel bel 0643454748 Bert

Plaats reactie

Uncensorr

Geilen met Uncensorr?

Druk dan hier voor contact!