Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Zou mijn kutje nog nat worden?

Jugorda(41) schrijft:

Als ik heel eerlijk ben zou ik eigenlijk niet eens weten of mijn gleufje nog wel nat genoeg kan worden om een pik er in te laten passen.

het is zo ontzettend lang geleden dat ik ben geneukt dat ik gewoon ben vergeten hoe het werkt.

Die vingers passen wel, maar zoals je kan zien ben ik een slanke vrouw dus ik weet niet zeker of jouw worst er nog wel in past..


Wat denk jij?

Nu seksueel contact Jugorda? Klik dan hier! Neem nu contact op met
Jugorda !

6 Reacties

 • Wim

  3 years ago

  Wil wel eens proberen om je nat te krijgen, en meer... Interresant? Mailtje ? Wim.vandenbranden @vtssn.be

 • Dave

  3 years ago

  Ik wil je neuke verwennen app me 0620208119

 • bert

  4 years ago

  ja hoor jouw gleuf werk wel mee als ik je mag neuken bel 0643454748 Bert

 • Henri

  4 years ago

  Ja hoor jugorda ik bef je zolang dat je kutje sopt en mijn vuist zelf naar binnen gleid ga er maar voor liggen op onze afspraak gr henri [email protected]

Plaats reactie

Jugorda

Geilen met Jugorda?

Druk dan hier voor contact!