Ik ben wel benieuwd of er meer dan een vinger in past

Ik ben wel benieuwd of er meer dan een vinger in past

Door: MissLenthe

Geplaatst: 28-12-2016

Reacties: 6

MissLenthe schrijft:

Mijn man zaliger stak tijdens de seks vaak zijn vinger in mijn achterste gaatje en dat vond ik dan altijd zo ongelooflijk lekker!

Het gevoeld om dubbel gevuld te worden is zo onbeschrijflijk opwindend!! Ik ben na zijn dood nog wel een keer seks gehad met een vriend van me, maar dat was niet echt een leuke ervaring.

Hij was enorm zenuwachtig en toen ik hem dus vroeg of hij misschien iets in mijn poepertje wilde steken, werd zijn piemel meteen slap! Maar ik ben dus eigenlijk wel heel benieuwd of er meer in mijn achterste gaatje past dan een vinger.. Heb jij jouw penis al eens in een vrouw haar rozetje gestoken?

Misschien zou je het bij mij ook eens willen proberen? Het lijkt me zo lekker!


6 Reacties:

 • Wim · 2 jaren geleden Hi Miss Lenthe, ik ben inmiddels 59 en alle gaatjes wel geprobeerd, maar een rozetje, dat is al een tijdje geleden.
  Dus zin om elkaar overal ter herontdekken? Voeg me eventjes toe en kan je mijn foto op Whatsapp ook zien.
  Dat nummer is 06-48067621 tot snel liefje, kuss Wim.
 • Luciano · 3 jaren geleden Ik ben 18 jaar als je een jonge pik in je wil hebben in elk gaatje die je wil app me dan 0653660564
 • neil · 3 jaren geleden 23 jaar maar heel wild op mezelf, heb ik altijd anaal willen proberen maar is me zelf nooit gelukt met iemand, en jouw ad trok me aandacht. als er meer infomatie nodig is, laat me maar weten?! bedankt :)
 • Jackmoon · 3 jaren geleden Hoiii ik ben nu op vakantie maar als ik terug ben over en weekje wil ik dit zeker met je ervaren.
  Mail me op house3075@gmail.com mocht je interesse hebben. Het is de moeite waard ;)
 • Adam · 3 jaren geleden Hallo als je wil en zin heb kun je het met mij wel gaan proberen die van mij zal wel passen bij je. Dus mail me maar gerust op neuken38@outlook.com.
 • Wim · 3 jaren geleden Hi Miss Lenthe, vraagje woon je een beetje in de buurt van 010?
  Want ik woon in Capelle aan den IJssel en ik wil best grenzen verleggend met je bezig zijn hoor, lekker jouw rozetje tamponeren en dan lekker er in klaar komen. Maar dat geldt natuurlijk voor alle gaatjes.
  Maken we meerdere afspraken en doen dan vergelijkend waren onderzoek, okay?
  En wie ben ik? Wim de Groot, 58, gescheiden, geen kids, alleen wonend op 2905XE 85.
  Werk als Beveiliger en ben altijd woensdag en donderdag thuis.
  De tom tom weet nu hoe hij moet dirigeren, dus komt goed, wil je eerst ff bellen? 010-7867615 of 06-11453298
  Groetjes en liefs van een hollandse man van 1.90, 95 kilo, blauwe ogen, kort grijs haar met ringbaardje altijd, alles en overal goed verzorgd, mijn goede gereedschap hangt en staat onder een beperkt afdakje, dus in prima staat van onderhoud, Wim de Groot.
  Kan nu geen foto bijvoegen, maar wil je die ontvangen, stuur maar een leuke en uitdagende mail, dan krijg je zeker een opwindende reactie terug. XOXOXOXOX (!=*)<========8

Plaats reactie

Ik ben wel benieuwd of er meer dan een vinger in past

Gratis neuken met MissLenthe?

Druk hier voor contact!