Is het al te laat voor mij?

Is het al te laat voor mij?

Door: SexyCadeautje

Laatst online: 1 dag geleden

Reacties: 8

SexyCadeautje schrijft:

In het ziekenhuis waar ik werk ben ik de hele dag met mensen in de weer. Met mensen werken is mijn passie en mensen helpen maakt me helemaal gelukkig. In mijn privé leven heb ik ook een berg vriendinnen waarmee ik regelmatig de gezelligheid op zoek, maar een groot gemis is een leuke man aan mijn zijde.

Als ik zie hoe gelukkig mensen om me heen zijn die een partner hebben, dan ben ik af en toe weleens jaloers. In een grijs verleden heb ik een aantal jaar een vriend gehad. Dat zijn herinneringen die ik koester, want dat gevoel was magisch. Helaas pasten we toch niet helemaal bij elkaar en is onze relatie gestrand.

Is het te laat om opnieuw naar een gezellige man in mijn leven te zoeken? Liefde wellicht?

Met vriendelijke groet, Shirley

SexyCadeautje zoekt nog contact!
Update: 1 dag geleden (19:40 16-10-2021)

8 Reacties:

 • Wim · 3 jaren geleden Hi Shirley. 9 maanden geleden schoot ik ook een Cupido pijl op jou af. Maar toen zonder resultaat. Daarom vandaag een herkansing tot snel liefs Wim. 0648067621.
 • Wim · 3 jaren geleden Hi Shirley, bij mij een soortgelijk verhaal.
  Ik ben Wim, 59 jaar, sinds 2014 gescheiden, wel anderhalf jaar geleden een relatie gehad, was aan de andere kant van het land en ook bleek dat we niet geheel matchten, ik woon zelf in Capelle aan den IJssel.
  Ik ben ook via datingsites en hier op zoek naar de juiste vrouw voor de rest van het leven.
  Heb de nodige tegenslagen gehad die parten speelden, maar wie weet blijkt na een bezoek aan een gezellig terrasje dat wij de juiste personen voor elkaar zijn, om te beginnen kan je mij appen op 06-48067621, heb een foto op Whatsapp.
  Heb geen kinderen, wel een hondje, verder opgeruimd karakter, leuk opgedroogd en de rest komt vanzelf, liefs, Wim.
 • Xavier · 4 jaren geleden Hallo mevrouw. Voor u leeftijd moet ik toegeven dat u nog altijd uitdagend uitziet. Mijn naam is Xavier uit Rotterdam. Ik ben 30 jaar oud. Als persoon ben ik heel netjes en formeel opgesteld. Het zou mij wel wat lijken om meer met u te praten. Neemt u aub contact op met mij via dit nummer 0654187463. Tot binnenkort.
 • Richard · 4 jaren geleden hoi leuke meid. Je lijkt me een kei leuke meid. Zou het heel erg leuk vinden om elkaar beter te leren kennen. Waar kom je vandaan? gr riske
 • Rene · 4 jaren geleden 0626027341
 • Tonnie · 4 jaren geleden Hey Geile Milf

  Mijn naam is Tonnie

  Ik zou graag contact met je willen..

  Ik ben 22 jaar..

  hier heb je mijn nummer :0611977082

  xxx
 • Mark · 4 jaren geleden Ben bereikbaar op 06 298 45 322 Vanzelfsprekend zijn dames die mee lezen met ook eventuele interesse welkom om te reageren. Leeftijd is niet van belang en het mag zeker ook een erotische interesse zijn. Groetjes Mark
 • Mark · 4 jaren geleden Dag Shirley. Heb je ook interesse in een slanke verzorgde jongeman van 22jr . Heb een mbo opleiding chemisch mlo. Ben ik wat voor je en lijkt het je wat. Groetjes Mark

Plaats reactie

Is het al te laat voor mij?

Gratis neuken met SexyCadeautje?