Kom je bij me op bezoek?

Kom je bij me op bezoek?

Door: Grace

Geplaatst: 25-08-2019

Reacties: 4

Grace schrijft:

Ik heb best een leuke verzameling, dus als je mij me langskomt kan je hem zien en kun je kiezen welke we lekker gaan uitproberen!

Waar ik zelf enorm van kan genieten is een voorbind dildo. Dan zet ik jou op je knietjes en mag je een keer ervaren wat ik te verduren heb.

De meeste mannen schrikken hier van, maar als ze eenmaal weten hoe lekker ze kunnen klaarkomen van anaal willen ze nooit meer anders!


4 Reacties:

  • Henri · 3 maanden geleden Hoi tracé daar ben ik wel voor te porren jij mag mij gebruiken voor jou fantasie ik ben Henri en ik zal op mijn knieën voor jou zitten en neuk mij maar ik wens jou ook te beffen en te gebruiken gr 0683234897 doe een berichtje als je durft
  • Djason · 6 maanden geleden een vrouw met veel ervaring en jij bent precies wat ik zoek. Zelf heb ik nog niet veel ervaring dus misschien kan je me wat leren ;). Ik ben een jonge kerel dus je kan me gebruiken als toyboy ;)
    Interesse? Mail me maar!+31650613178
  • ricardo · 6 maanden geleden hi ik ben ricardo ik heb geen speelte je kunt mij app 0611755978
  • Atalay · 6 maanden geleden Hi ik ben atalay en heb zelf ook leuke speeltjes ik heb wel zin in een leuke avond dingen uittesten stuur me een berichtje.

Plaats reactie

Kom je bij me op bezoek?

Gratis neuken met Grace?

Druk hier voor contact!