Maak jij je praatjes wel waar?

Maak jij je praatjes wel waar?

Door: Lisse

Laatst online: 1 dag geleden

Reacties: 6

Lisse schrijft:

Bah wat heb ik daar toch een hekel aan, echt het gebeurt me veelte vaak dat een man 100 uit praat over zijn dikke pik en zijn intense neuk kunsten, maar als het er dan op aan komt is het klaarkomen en weer binnen 5 minuten weg!

Daarom hoop ik iemand aan te kunnen spreken die rondes wil draaien; ik wil geneukt worden tot mijn benen verzuurd zijn en mijn kutje opgedroogd is!

Kan jij het wat langer volhouden dan 3x stoten?

Lisse zoekt nog contact!
Update: 1 dag geleden (22:23 06-08-2020)

6 Reacties:

  • Henri · 9 maanden geleden Hoi lisse durf je niet jammer hoor ik had zinhoor wil jou wel 2a3 uren bezig houden gr
  • Wim · 9 maanden geleden Hi Lisse, ik ben Wim en verslijt hem niet met Pisse. Ben een ervaren man met uitgebreide klaarkom garantie, heb je interesse om mij te ervaren en bij een foede klik vaker meer, regelmatig of vaste seksmaatjes, mijn nummer is 0648067621 tot snel, Wim de Groot.
  • Henke2345 · 9 maanden geleden Hallo Lisse, ja ik begrijp wat je bedoelt dat is echt niet leuk, maar ik denk niet alleen aan mijzelf dus als je het wilt testen dan doe ik dat graag, ik ben getrouwd en woon in het buitenland zoek een leuke vriendin die ik graag meerdere keren wil bezoeken en dat we er een heerlijke tijd voor nemen om elkaar te verwennen, ik lik heel graag jou kutje dus ik kan je beloven voor dat ik bij naar binnen schuif met mijn penis diep in jou ben je al een aantal keren gekomen en dan wordt je ook heerlijk opgewarmt en is het voor jou ook makkelijker om klaar te komen wanneer ik binnenkom bij je. Neem kontakt op met Henke2345apestaartjegmailpuntcom en ik antwoord daar. Hoop wat van je te horen Liefs
  • Kevin · 9 maanden geleden Jeez he ziet er geil uit. Kom met mij in contact schatje 0625308753
  • Dick · 9 maanden geleden Mail me eskiveli_1971@hotmail.com
  • Henri · 9 maanden geleden Ja hoor ik vermaak mij wel 3 uurtjes met je je kutje zal niet droog worden sorry ik bef namelijk ook graag dus meid bel 0683234897 mij en benen wijd

Plaats reactie

Maak jij je praatjes wel waar?

Gratis neuken met Lisse?