Normale dame zoekt normale man ;-)

Normale dame zoekt normale man ;-)

Door: Li4n4

Geplaatst: 09-04-2018

Reacties: 4

Li4n4 schrijft:

Ik werk als mode ontwerpster en ik kom best wel veel mannen tegen in mijn dagelijkse werk dus je zou zeggen, dan kan je toch makkelijk een man scoren? ;-)

Echter zijn of die mannen al bezet of zijn ze gay waar niets mis mee is hoor maar daar kan ik dus helemaal niets mee hi hi .... daarom hier maar eens aangemeld op advies van mijn vriendin die ook op deze site zit.

Zoek dus en normale man, geen freak of zo waar ik een leuke tijd mee kan hebben? In de slaapkamer maar ook daarbuiten. Zou JIJ daar interesse in hebben? Gewoon eens proberen dan? ;-)

Kus Liana


4 Reacties:

 • Mazien · 9 maanden geleden Mail me mazienabod7@gmail.com
 • Wesley · 9 maanden geleden Heei hallo ik ben wesley 27 jaar gespierd lichaam 1.78 en zoek een normale vrouw die ook wil uit eten en samen wat leuks doen en niet alleen sex ik hoop dat jij wel een serieuze vrouw bent want ben 5 jaar singel en ben het helemaal zat geen ene vrouw reageert of wil afspreken ik hou van direct en niet maanden wachten voor een date wil jou graag ontmoeten ik woon Rotterdam heb auto en woon alleen vierkamer appartement vier hoog mij nr is 0644964014
 • Hernan · 9 maanden geleden Bel me of app 06 :33133107
 • Wim · 9 maanden geleden Hi Liana, ben een normale man op zoek naar een normale vrouw voor een relatie met alles op en aan.
  Ben een gescheiden Hollandse man zonder kinderen en met een hondje, woon alleen in de nabijheid van Rotterdam.
  Meer weten, stuur me een uitgebreide mail of spreken we ergens af om onze kansen bij een drankje op een zonnig terrasje te bezien.
  Heb jouw foto gezien, de mijne kan je zien op Whatsapp als je nummer 0648067621 toevoegt op de smartphone.
  Ik hoop dus snel meer van jou te vernemen, groetjes en liefs Wim.

Plaats reactie