Meest deprimerende borstje die je ooit hebt gezien?

Meest deprimerende borstje die je ooit hebt gezien?

Door: NoekieXX

Geplaatst: 14-04-2016

Reacties: 7

NoekieXX schrijft:

Mijn naam is Anoek en ik ben 40 jaar en woon in 's-Heerenberg. Leuk je hier te ontmoeten!

Hee ik heb een vraagje en eerlijk antwoord aub, vinden mannen het echt storend als een vrouw ongelijke borsten heeft? Mijn linkerborst is bijv. erg "leeg" i vergelijking met de andere. en ik voel me daardoor echt een beetje een freakshow af en toe. Heb ook altijd seks aan met BH.

Wat vind jij? zal jij er rouwig om zijn als ik m'n BH aanlaat of accepteer je me zoals ik ben met al mijn imperfecties?


7 Reacties:

 • Faisal · 8 maanden geleden Hallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht
 • Wim · 1 jaar geleden Hi Anoek wat een rare gedachten kronkel van jou, ik vind jouw borsten heerlijk om naar te kijken, dus waarom niet gewoon lekker vinden als ik ze betast, streel of lekker de tepeltjes bewerk.
  Maar tja, ik ben een gescheiden Hollandse man van 59 jaar en heb ook zo mijn imperfecties, dus boeiend, laten we elkaar gewoon lekker vinden en zien wat het ons brengt.
  Ik kom trouwens van oorsprong uit Deventer ook goede ervaringen in de buurt van ;s Heerenberg gehad, wil ik graag weer naar terug....Dus app me eventjes lieve Anoek, mijn nummer is 06-48067621.
  Tot snel, Wim de Groot.
 • lollypop · 3 jaren geleden Hey sexy dame, Ik wil met je afspreken voor seks. Stuur me je tel.nr. naar lolly@mailinator.com. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel.
 • george · 3 jaren geleden ik vind je borsten prachtig niets mis mee ik nodig je heel graag uit bij me thuis en dan gaan we heerlijk van elkaar genieten en als ik klaar kom dan kom ik klaar op je prachtige borsten bel me eens op schoonheid me nummer is 0638214937
  ben ook bereikbaar via de Hotmail me Hotmail adres is jacobi-01@hotmail.com
  george uit leiden 47 jaar
 • Daan van de berg · 3 jaren geleden Hallo ik ben 23 jaar oud en ik val op vrouwen met ervaring. Eigenlijk maakt het me niet zo veel uit hoe je borsten er uitzien ik vind ze gewoon goed. Ik zou graag een afspraak willen make.
  Ps ik hou van beffen
 • paul wiese · 3 jaren geleden Hallo ik ben 51 jaar oud en komt uit de buurt van Utrecht en zou heel graag eens een keertje met je willen afspreken en je weet nooit waar deze afspraakje afloopt.
  Ik vind je borstjes best wel lekker net genoeg om je borstjes lekker in mijn mond te nemen en dan jou zo lekker te verwennen
 • apeldoorn87 · 3 jaren geleden hallo ik ben maikel 29 jaar en woon in apeldoorn als je zin heb en echt een geile avond wil app of bel me dan op 0611764030

Plaats reactie

Meest deprimerende borstje die je ooit hebt gezien?

Wil je neuken met NoekieXX?

Druk hier voor contact!