Romantiek is het beste voorspel

Romantiek is het beste voorspel

Door: Fieke80

Geplaatst: 22-04-2016

Reacties: 3

Fieke80 schrijft:

Goeiemorgen! Hoe gaat het met je? Ben je al klaar voor het weekend of heb je nog geen plannen? Zit hier namelijk wel voor seks maar een beetje romantiek kan ook geen kwaad toch?

Kaarsjes aan, rustig muziekje op de achtergrond met Spaanse gitaar, paar flesjes rode wijn, massageolie, whiskey en sigaretjes.... je ziet wel wat daaruit voortkomt toch? Zal ik je een geheimpje vertellen? Vrouwen die van romantiek houden zijn eigenlijk uit op seks maar willen hun partner even aan het werk zetten zodat ze zich speciaal voelen ;)

Ga jij dat voor mij doen? Dan vind ik jou het ritje naar wel waard.

Wat vind je trouwens van mij ketting :D?

Heb zo'n mooie ketting in de stad gekocht gisteren!! Was koopavond en kon het gewoon niet laten om even langs te gaan haha! Ken je dat gevoel als je een nieuwe ketting hebt of nieuwe schoenen etc. en je je helemaal nieuw en sexy voelt? Zo voel ik me nu namelijk....


3 Reacties:

  • Rico · 4 jaren geleden Hey dame, je ziet er lekker sexy uit. Ik wil met je neuken voor een of meerdere malen. Ik ben een 28 jarige man en single. Bel of sms me snel voor een afspraak op 0684672263.
    XX Rico
  • apeldoorn87 · 4 jaren geleden hallo ik ben maikel 29 jaar en woon in apeldoorn als je zin heb en echt een geile avond wil app of bel me dan op 0611764030
  • Mex_nificant · 4 jaren geleden Hey fieke ik zou graag wat moeite voor je doen laat me wat weten via de mail!

Plaats reactie

Romantiek is het beste voorspel

Gratis neuken met Fieke80?

Druk hier voor contact!