Samen neuken in een seksbioscoop?

Samen neuken in een seksbioscoop?

Door: Jenny

Geplaatst: 07-07-2018

Reacties: 11

Jenny schrijft:

Weet jij een seksbioscoop?

Dat wil ik echt een keer doen, een seksbioscoop bezoeken.

Ik heb gezocht op google maar ik heb niets kunnen vinden.

Misschien weet jij er eentje? Zou je het leuk vinden om met mij mee te gaan? Als opwarmertje om daarna lekker te neuken?


11 Reacties:

 • Martijn · 6 maanden geleden Hey Jenny. Dat lijkt me een heel geil idee. Ik ben zelf nog nooit geweest maar ik weet dat er in amersfoort 1 zit. Heb je zin om een keer met mij af te spreken?
  Je kan me een berichtje sturen om gwnmartijn97@gmail.com.
  Ik hoop wat van je te horen.
  Kusjes Martijn
 • danny · 7 maanden geleden ik ben danny ik wil wel eens uitgaan met u eten en mss kunnen we nog iets doen
 • Gijs · 7 maanden geleden Ik ben 18 en ik Will wel leuken digen doen met jou voeg me toe bij kik bengeil1234
 • Patrick · 7 maanden geleden Ik ben patrick 25 jaar uit heemskerk je bent heerlijk ik
  Kan je heerlijk verwennen wil
  zo snel mogelijk
  Met je afspreken app
  Me gauw 0619569022
 • Wim · 7 maanden geleden Hi Jenny, we kunnen thuis lekker knus een paar seksfilms bekijken en horny van elkaar worden en dan lekker uitgebreid seks met elkaar hebben. En als de klik er is spreken we regelmatig af en leren elkaar zo ook beter kennen. En wie weet wat er in de toekomst nog meer voor een moois uit voortvloeit. Mijn nummer is 06-48067621 en onze balletjes kunnen gaan rollen.
  Heel veel liefs en intimiteit, Wim de Groot.
 • RJLouwes · 7 maanden geleden Beste Jenny,

  Voor ik over het onderwerp begin, zal ik mij even voorstellen.

  Mijn naam is Ruben Louwes en ik kom uit een klein dorpje "Sassenheim" in Zuid Holland. Mijn leeftijd is 21 en ik heb nogal een slecht verleden qua relaties (Niet van mijn kant maar de partners die verkeerde acties aan het ondernemen waren zoals vreemdgaan etc. Daarnaast zet ik mij altijd voor een volle 100% in met een relatie en ben ik altijd positief) zelf werk ik als EVP Sales Consulant en ik verdien een hoog salaris sinds ik mijn HBO heb afgerond met een Bachelor en Master degree. In de hoop dat ik als ik later kinderen zou hebben/krijgen dat ik genoeg verdien om hun en mijn toekomstige vrouw dan te kunnen onderhouden. Hopelijk geeft dit een goed beeld en pakt het jouw interesse, zo ja dan kan jij mij bereiken via Whatsapp op het nummer : 0611771918.

  Mvg,

  Ruben Louwes
  ICT EVP Sales Distributor
 • RJLouwes · 7 maanden geleden Hey Jenny :)
  Graag zou ik willen aangeven dat ik als EVP Sales consultant werk en ik zeker wel aan een seksbiosocoop kan komen. Daarnaast weet ik dat er een bioscoop close-by is en ik die af kan huren voor alleen ons 2 :D.
  Mijn naam is Ruben en ik ben 21 uit Zuid Holland Sassenheim.
  Voeg mijn nummer toe als jij eventueel interesse hebt :) : 0611771918
  PS: Lijkt mij enorm leuk om kennis te maken met een date voor of achteraf
 • Mark · 7 maanden geleden Hey Jenny ik ken wel een hele leuke en geile sex bioscoop in roosendaal, het is echt een bioscoop waar mannen en vrouwen komen. Lekker om jou daar te neuken. Heb je zin om sex met mij daar te hebben? Bel of app mij dan 06-51074770
  Dikke kus mark
 • Maatje19cm · 7 maanden geleden Hoi Jenny dat wil ik ook graag neuken in een bioscoop, in Enschede weet er een echt super geil, mail mij of stuur een Whatsappje naar 0684688412 voor meer informatie.
  Geile groet Henk ( maatje19cm@gmail.com
 • Morris · 7 maanden geleden ik wil best meegaan. Bel of app me 0638095261
 • pedro · 7 maanden geleden ja ik weet nog een bio we kunnen het daar wel doen dat lijkt me heel spannened kost wat extra maar dan hebben we echt een top dag je mag me bellen of appen 0684269475

Plaats reactie

Samen neuken in een seksbioscoop?

Wil je neuken met Jenny?

Druk hier voor contact!