Sta jij open voor ruige seks op de eerste date?

Sta jij open voor ruige seks op de eerste date?

Door: HartjeJessica

Geplaatst: 07-04-2016

Reacties: 10

HartjeJessica schrijft:

Ik heb namelijk gemerkt als ik met een man date, en dan bedoel ik puur seks dating. Dat ze allemaal rustig aan beginnen, gewoon een beetje de kat uit de boom kijken. Terwijl we vaak hebben besproken naar wat voor seks ik opzoek ben.

Een man moet dominant kunnen zijn vindt ik. Ook als wij elkaar niet heel goed kennen. Jij houdt ervan om een vrouw alle hoeken van de kamer te laten zien en ik wil graag voelen dat ik goed geneukt wordt. Lekker diep en een beetje hardhandig vindt ik echt niet erg.

De vraag is alleen of jij de eerste bent die mij wel op de eerste date even laat zien hoe het moet.
Want van de 3 dates die ik heb gehad, leken ze alle 3 meer op een potje vrijen en lief doen! En van jou wil ik ECHTE SEKS!!!

Kan jij me dat geven??


10 Reacties:

 • Wim · 5 maanden geleden Hi Jessica, als je graag van meet af een lekker ruig aangepakt wilt worden en dito geneukt worden, laat dan een berichtje bij mij achter. Woon je ook in de directe omgeving van Rotterdam, dan kunnen we er regelmatig op terug blijven komen en hebben we beiden de speld uit de hooiberg. App me via 06-48067621 Laterrrrs Wim. ( Ben gescheiden en geen verplichtingen elders.)
 • Michael · 2 jaren geleden Hey schat je ziet er goed uit

  Ik ben halfbloedje ik ben Surinaams en Frans

  Ik ben getint ik heb groenen ogen

  Ik heb tattoes op mij arm

  We kunnen afspreken schat

  ‭‭+31 6 23 90 07 02‬‬

  Groetjes Michael xxxx
 • Gerard · 3 jaren geleden Hallo ik heet gerard ben 37 jaar en woon in mill. Ik ben gebonden, maar kom veel tekort op sexgebied. Ik zoek een vrouw waarmee ik het liefst regelmatig af kan spreken voor geile sex. Contact via 0617679588
 • ben · 3 jaren geleden ik ben er. kom maar op als je durft. zal je niet teleurstellen
 • Richard · 3 jaren geleden Hey dame, je ziet er lekker sexy uit. Ik wil met je neuken voor een of meerdere malen. Ik ben een 28 jarige man en single. Bel of sms me snel voor een afspraak op 0684672263.
  XX Richard
 • john Dutch · 3 jaren geleden Hoi lekkerding,
  Mail me maar snel op zoeksexvriendin@gmail.com als je echt een neukbeest wilt. 33 jaar super sexverslaafd en dominant. Kan oneindig klaar komen en zal je veel laten squirten ook als je nog nooit gespoten hebt zal ik je laten squirten en keihard neuken. Zal naakt open doen voor je. Je gelijk tegen de muur in de gang gooien en je heftig tongen en gelijk je daar neuken! Deze sexverslaafde kan echt oneindig klaar komen en door neuken als ik kom. Dus... mail me snel
 • Chris · 3 jaren geleden Ze zeggen dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn het normaal het geval is. Zou je het tegendeel bewijzen? Ik ben jong, geen oude man.
 • Alan · 3 jaren geleden Wil je echt genieten met een goed uit ziende man van 34 WhatsApp dan 0641949228 groetjes alan.
  P.s zal.je niet teleurstellen
 • Melvin · 3 jaren geleden Hey Jessica,
  Ik ben 18 jaar en wlpil graag ruige seks met jou. Dit kan ik jou zeker bieden aangezien ik fysiotherapie studeer en dus erg goed met m\'n handen ben. Wil je afspreken app dan naar 0652729747.

  X Melvin
 • Anthony · 3 jaren geleden Je krijgt van mij echte sex mmm bel of app me 0651145945 voor afspraak lekkkker mail anthony.v.dinter@planet.nl

Plaats reactie

Sta jij open voor ruige seks op de eerste date?

Wil je neuken met HartjeJessica?

Druk hier voor contact!