Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Sta op dit moment stijf van de geilheid!

anja1976(45) schrijft:

Goedemorgen, ik heb nog niks gehoord van iemand en ik zou graag toch een man eens beter willen leren kennen. Mijn doel is iemand hier ontmoeten waar ik een klik mee kan krijgen en vanuit daar verder kijken naar (neuk)relatie.

Wil je misschien een kopje koffie komen doen bij mij? Of ergens op neutraal terrein?

Tot straks?

xliefsx

Nu seksueel contact anja1976? Klik dan hier! Neem nu contact op met
anja1976 !

6 Reacties

 • Wim

  2 years ago

  Hi Anja. Als jij raadt waar ik stijf van ben geworden. Moeten we de geilheid er maar uit pompen. En is het de remedie die je zoekt komen we er vaker, regelmatig of als vast contact op terug. Mijn nummer is 0648067621 tot snel Wim de Groot.

 • Rene Bos

  4 years ago

  Hoi heet rene zag je advertentie je ziet er goed uit app me maar 0627410815

 • Pedro

  4 years ago

  Hoi Anja, ik heb nog wel een mooie verrassing voor je. Of plaats je alleen maar een foto en voor de rest niets?

 • Leo

  4 years ago

  Hallo anja, ik neem je uitnodiging graag aan ik ben Leo, 42jr uit heerlen en op zoek naar een date waarbij niets moet maar alles mag. gewoon kijken hoe t klikt mail [email protected] om af te spreken kus Leo

 • WimdeGroot

  4 years ago

  Hi Anja, een kopje koffie, dat is een aangename bezigheid die meer mag worden. Ik ben Wim, een gescheiden Hollandse man zonder kinderen, heb een hondje en woon verder alleen. Zijn 58 jaar, 1.90 m., 95 kilo, blauwe ogen, grijs haar, goed verzorgd ringbaardje feiten waar je warm voor loopt. Capelle aan den IJssel de regio waar je deze activiteiten zoekt? Schroom dan niet, stuur een leuk berichtje naar 06-11453298 en we spreken op korte termijn af en ontdekken onze clicks. Of stuur een leuk lief en geil mailbericht, liefst met foto's naar [email protected] Dan komt het van zelf helemaal goed met ons Groetjes, geils en liefs Wim de Groot.

 • Josh Gruis

  4 years ago

  Hallo Anja, Ik wil wel een kopje koffie komen drinken. Waar in ons mooie landje woon jij? Groetjes Josh

Plaats reactie

Anja1976

Geilen met Anja1976?

Druk dan hier voor contact!