Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

We maken er een feestje van

Mandy(40) schrijft:

Ik vind altijd dat sex een ongedwongen relaxtje manier moet zijn om van je stress af te komen.

Daarom hou ik ook zo ontzettend van lang voorspel! Eerst een lekker wijntje met wat olijfjes en een hammetje ofzo, daarna voorzichtige kusjes en een hand op je been..

Daarna zal ik rustig aan je broek losmaken en hoop ik dat ik al wat hards voel.. Wat ik daarna met je doe? Nou dat blijft nog even voor mijn gedachte, bericht me even dan vertel ik het je misschien..

Nu seksueel contact Mandy? Klik dan hier! Neem nu contact op met
Mandy !

6 Reacties

 • Dick

  2 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om lekker geneukt te worden of iets anders mai me graag [email protected] 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • Dylan

  2 years ago

  Heyy snap me snel @officialdvr of app 0631211375

 • Medi

  2 years ago

  Ik vind jou leuk Ik. Ben 24 jaaar Stuur me ap 0685154162

 • katherine

  2 years ago

  Hallo schatje , alsjeblieft word nooit boos, ik zag je profiel hier op directgratisneuken.nl en ik was daar erg blij mee, echt, ik zou je graag meer willen leren kennen, en ik zal heel blij zijn als je me hier in mijn privé e-mailadres kunt schrijven dus ik kan je meer over mezelf vertellen, Hier is mijn privé-e-mailadres Bedankt.

 • Robin

  2 years ago

  Ben een knappe gespierde jonge man van 23 jaar, en zou je graag geven wat je zoekt. Stuur me een mailtje voor verder contact

Plaats reactie

Mandy

Geilen met Mandy?

Druk dan hier voor contact!