Anneloetje heeft zin om te neuken

Anneloetje heeft zin om te neuken

Door: Anneloetje

Geplaatst: 03-03-2016

Reacties: 10

Anneloetje schrijft:

He geile vent.. druk jij eens op contact nemen met mij. Ik wil gewoon direct afspreken en geen zin in lang dradige verhalen!!

Want ik weet nou niet of je me nou geaccepteerd hebt als favorietje of niet, en ik wil wel gratis chatten met je want ik heb het gevoel dat wij elkaar veel te vertellen hebben. Voel jij dat ook of ben ik weer te voorbarig?

Ik loop altijd een beetje te hard van stapel met mannen en ja dat levert nog weleens wat gebroken hartjes op bij mij. HOop dat jij me netjes behandelt? Jij bent toch wel een gentleman?

Verlang naar je..

Anne


10 Reacties:

 • grashalm · 24 dagen geleden Hi Anne, Ik wil dit graag proberen en dan kijken hoe het gaat lopen. Want ik denk dat het dan best wel eens heel leuk zou kunnen worden hoor ;-)
 • Wim · 2 maanden geleden Hi Anneloetje, spreek met me af en je krijgt mijn pil als toetje. En is het dikke mik dan wordt de mijne jouw vaste prik. Je mag met me appen en gegevens wisselen via 0648067621 en ook wordfeud free spelen, daar kan ook gechat worden en ook gratis. Mijn naam daar is wwwim1958 met 3 was want gewoon Wim was al in gebruik. Hopelijk tot snel want ik kan al bijna de druk met de vinger op het gaatje niet tegen houden. Groetjes liefs en meer Wim de Groot.
 • MrDiscreet · 1 jaar geleden Ben 34 man woon in Overijssel kant ontvangen en langskomen.
  Ik ben betrouwbaar, discreet en heb respect voor iedere vrouw.
  Ik stel je geheel op je gemak en laat je lekker gaan.
  Ik heb ervaring en laat je genieten veilig (condoom) en ook hygiƫnisch
  Mail mij eerst dan geef ik je mijn nummer, dat is wel zo discreet!
 • Moses · 3 jaren geleden Hallo ik heet Moses ben 45 jaar en woon in Utrecht. Ik ben gebonden, maar kom veel tekort op seks gebied. Ik zoek een vrouw waarmee ik het liefst regelmatig af kan spreken voor geile sex. Contact via 0616706553 of mail mij orsoko@yahoo.co.uk
 • Rico · 3 jaren geleden Hey dame, je ziet er lekker sexy uit. Ik wil met je neuken voor een of meerdere malen. Ik ben een 28 jarige man en single. Bel of sms me snel voor een afspraak op 0684672263.
  XX Rico
 • johnny beter gezegd johnrob we · 3 jaren geleden goede nacht schatje ik kijk beetje rond op pc wat ziet mijn oog anneloetje op andere site die dierect wil neuken over hartje gebroken gesproken en wat je dan leest anneloetje heeft zin om ik zal het niet helemaal op schrijven maar het verlangen naar mij is dan in eens niet zo groot meer je bend mij geen uitleg verschuldicht maar je snapt dan wel dat ik hier niet meer mee door ga dagt dat je anders was dan anderen was leuk je te hebben leren kennen en ga je goed gr van de man die eens je hartje heeft doen smelten johnny of johnrob sorrie vandaar geen bericht van mij .jammer en vond je echt maar dan ook echt leuk zelfs meer dan dat .zonder twijfel was het tog fijne nacht .
 • kleinejohan · 3 jaren geleden Hallo Anneloetje, ik ben Johan, 57 jaar en kan jou vast nog een hele hoop leren.
  kleinejohan58@gmail.com
 • cvetko grujic · 3 jaren geleden Hallo Anne je bent een mooie meid Kus me
 • Ewout · 3 jaren geleden Hoi Anne

  Bel me en ik zal je niet teleurstellen.
  0627100332

  X Jeroen
 • Ferry · 3 jaren geleden Heey schoonheid heb je zin om vandaag af te spreken xxx

Plaats reactie

Anneloetje heeft zin om te neuken

Wil je neuken met Anneloetje?

Druk hier voor contact!