Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

IK HEB AL ANDERHALF JAAR GEEN SEKS GEHAD!!

Nayaa(2020) schrijft:

En nu is het tijd om daar iets aan te doen. Ik heb me hier ingeschreven en dit is mijn eerste berichtje die ik schrijf. Allemaal best spannend voor mij aangezien ik best verlegen ben. Hopelijk kan ik dat hier achter me laten.

Ik wil dus gewoon seks en geen relatie. Na anderhalf jaar ben ik best onzeker geworden en weet ik niet precies wat ik wil doen qua seks. Ik zou in ieder geval graag jou pik in mijn mond willen nemen en het lijkt me heerlijk om weer is een harde lul in mijn kut te voelen stoten. Ik verwacht wel dat je rustig aan begint en het dan opbouwt dat je op het einde mij hard aan het neuken bent.

Heb jij zin om met mij een keer af te spreken voor een seksdate?

Kus

Nu seksueel contact Nayaa? Klik dan hier! Neem nu contact op met
Nayaa !

6 Reacties

 • Dick

  2 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • Wim

  3 years ago

  Hi Nayaa, ik wil graag met jou afspreken en lekker samen tot een climax komen. Ben een gescheideb Hollandse vent die al 4 jaar alleen woont. Dus lekker samen elkaar ontdekken, dat is wat jij en ik wil toch!!!! Mijn nummer is 06-48067621 en heb een profiel op Whatsapp. Geile groet, Wim de Groot.

 • Chris

  5 years ago

  Ze zeggen dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn het normaal het geval is. Zou je het tegendeel bewijzen? Ik ben jong, geen oude man.

 • Adam1998

  5 years ago

  Hee tijgerrr\nIk ben Adam een jonge/sportieve kerel van 18 jaar die onder jou deken tussen jou benen lekker geil wilt spelen. Lekker dat poesje proeven en mijn jonge pik erin stoten oeef heerlijk klinkt dat he?\nmail me: [email protected]\nWhatsapp: 0659331762

 • Anthony

  5 years ago

  Bel of app me dan gaat het goed komen 0651145945mail [email protected]

Plaats reactie

Nayaa

Geilen met Nayaa?

Druk dan hier voor contact!